REInvest: Right Τime Right Property

«Για χρόνια τώρα, η Κύπρος κατέχει μια πλεονεκτική θέση για ελκυστικές επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων. Η REInvest, με εξέχουσα παρουσία στην αγορά ακινήτων από το 1980, βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων με σημαντική κάλυψη της αγοράς σε όλο το νησί. Σήμερα, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, η REInvest έχει αφήσει το στίγμα της στην τοπική αγορά, εδραιώνοντας τη φήμη της ως η κορυφαία επιλογή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Το μεγάλο χαρτοφυλάκιο και η τεχνογνωσία της REInvest, σε συνάρτηση με την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση, αποτέλεσαν καταλυτικό παράγοντα για ένταξη της εταιρείας το 2018 στον παγκοσμίως γνωστό Όμιλο διαχείρισης ακινήτων και επενδύσεων Resolute Asset Management. Ο Όμιλος Resolute με έδρα το Λονδίνο, έχει παρουσία με 12 γραφεία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις στην αγοραπωλησία και διαχείριση ακινήτων. 

Το όραμα της συνεχούς εξέλιξης αποτελεί αυτοσκοπό για την διοικητική ομάδα της REInvest, η οποία αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων και κατασκευών στο νησί. Μαζί με μια ομάδα 30 καταρτισμένων στελεχών, η REInvest έχει τη δυναμική, την εμπειρία και την γνώση για παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στην αγορά ακινήτων προς θεσμικούς επενδυτές, τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες του εξωτερικού, τοπικές επιχειρήσεις και ιδιώτες», όπως αναφέρει ο Γιώργος Εγγλέζος, Γενικός Διευθυντής.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για επενδυτές, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες

Η REInvest υπερηφανεύεται για την ολιστική προσέγγιση 360° στις υπηρεσίες που προσφέρει. Με μια εμπεριστατωμένη μέθοδο επίβλεψης της διαδικασίας αγοράς, πώλησης, ενοικίασης ή καταχώρησης του ακινήτου, η ομάδα της REInvest ανταποκρίνεται και υπερβαίνει τις ανάγκες του κάθε πελάτη σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ για ατομικά περιουσιακά στοιχεία, έργα και χαρτοφυλάκια.

Επιπλέον, η εταιρεία εξειδικεύεται και στη διαχείριση ακινήτων και έργων, αναλαμβάνοντας εκ μέρους των επενδυτών-ιδιοκτητών υπηρεσίες διαχείρισης των κτηρίων και των ενοικιαστών. Το εύρος υπηρεσιών που προσφέρει η REInvest περιλαμβάνει ενδεικτικά την αξιολόγηση κινδύνου, τη διαχείριση μίσθωσης, τη διαχείριση υπηρεσιών εξωτερικών συνεργατών, με σταθερό στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της ιδιοκτησίας σας.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες διαχείρισης έργων, η REInvest είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε έργα ανάπτυξης, έργα πολεοδομικής φύσεως ή ακίνητης περιουσίας από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση. Όποια κι αν είναι η ιδέα ή ο επιχειρηματικός στόχος, η ομάδα της REInvest έχει τη γνώση να συντάξει την τεχνική πρόταση, να καταρτίσει την ομάδα των σχεδιαστών, των συμβούλων και των εργολάβων, να επιβλέπει την κατασκευή ή την ανακαίνιση και να αναλάβει την έκδοση των τίτλων ιδιοκτησίας. Με λίγα λόγια, η REInvest είναι ο κατάλληλος σας συνεργάτης για να επιφέρει υποδειγματικά αποτελέσματα κάθε φορά και σε ότι αφορά στην αγορά και διαχείριση ακινήτων και έργων.

Ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο εμβληματικών ακινήτων

Το μεγάλο χαρτοφυλάκιο της REInvest περιλαμβάνει ελκυστικά ακίνητα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με αποκλειστικές καταχωρήσεις εμβληματικών ακινήτων, όπως αυτό του City Plaza που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Λευκωσίας. Το City Plaza είναι ένα αγαπημένο τοπικό σύμβολο, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Μακαρίου, την πιο περιζήτητη εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας.

Η πρόσφατη δυναμική ανάπλαση της περιοχής επαναφέρει τις προοπτικές ανάπτυξης του εμπορικού κέντρου της πόλης, με το City Plaza να προσφέρει πλέον πολύ υψηλές αποδόσεις ως μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία. Το κτήριο, αποκλειστικά προς πώληση από την REInvest, προσφέρεται ως κέντρο λιανικής και ψυχαγωγίας, με εστιατόρια και καφετέριες. Εναλλακτικά, το City Plaza δύναται να αξιοποιηθεί από τους εν δυνάμει αγοραστές και ως χώρος για γραφεία ή χώρος μικτής χρήσης, με αυτόνομους και λειτουργικά ανεξάρτητους χώρους.

Το City Plaza περιλαμβάνει 74 καταστήματα σε τέσσερις ορόφους και με συνολικό εσωτερικό εμβαδό 4,669 τ.μ. Το κτήριο επωφελείται από περίπου 75 χώρους στάθμευσης και χώρους αποθήκευσης που βρίσκονται στο υπόγειο. Επιπλέον, το City Plaza αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας «Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας» και σύμφωνα με τα κίνητρα που προσφέρονται, ο συντελεστής δόμησης δύναται να αυξηθεί στο 425% από το υφιστάμενο 250%, όπως περιγράφεται στο «Σχέδιο Περιοχής Κέντρου Λευκωσίας 2016» και στο «Σχέδιο Κινήτρων 2016-2019 (για θέσεις στάθμευσης δημόσιας χρήσης)».

Γιατί να εμπιστευτείτε την REInvest;

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο της REInvest είναι αναμφίβολα ένα δυνατό χαρτί που παρέχει τόσο σε επενδυτές όσο και σε πωλητές πρόσβαση σε μια τεράστια βάση ακινήτων και δίκτυο αγοραστών. Επιπλέον, η συνεργασία σας με την REInvest θα σας αποφέρει πληθώρα σημαντικών πλεονεκτημάτων. Μια αφοσιωμένη ομάδα από ειδικούς ακινήτων είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σας καθοδηγήσει με την τεχνογνωσία της, διασφαλίζοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα εξυπηρέτησης σας είναι εξασφαλισμένη όταν συνεργάζεστε με την REInvest – είτε ως αγοραστής, είτε ως πωλητής, είτε ως ενοικιαστής είτε ως ιδιοκτήτης. Προσφέροντας υπηρεσίες ολιστικής προσέγγισης 360°, η έμπειρη ομάδα της REInvest αναλαμβάνει από τη αρχή μέχρι το τέλος όλες τις διεργασίες με επαγγελματισμό.

Εδραιώνοντας τη φήμη της ως η κορυφαία επιλογή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, η REInvest χρησιμοποιεί τα πλέον κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία για να παρακολουθεί την εικόνα της αγοράς και να προσφέρει επικαιροποιημένη πληροφόρηση και συνεπώς αξιόλογες προτάσεις, πάντα με τη στήριξη του διευρυμένου δικτύου της Resolute Asset Management Group.

Όποιο κι αν είναι το είδος του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε, να εκμισθώσετε ή να πουλήσετε, με την REInvest έχετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που εξασφαλίζει πολλές και αποκλειστικές ελκυστικές επιλογές που καλύπτουν ιδανικά όλη την Κύπρο σε συνάρτηση με την εξαιρετική ποιότητα εξυπηρέτησης από έναν πραγματικά αφοσιωμένο συνεργάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε αυτό τον σύνδεσμο:

https://bit.ly/3DL1Qxg

 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι