Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Εγκαινιάστηκε το Event Centre Μαρίνας Αγίας Νάπας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση επιχειρηματικού χαρακτήρα στο μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο, Event Centre της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Η Eurobank ήταν ο κύριος χορηγός της ημερίδας «Κρατικά Μέτρα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Ευκαιρίες Χρηματοδότησης» που διοργάνωσε η Επιτροπή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Επαρχίας Αμμοχώστου, στην παρουσία του Υπουργού  Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αξιωματούχων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και Διευθυντών Κυβερνητικών Υπηρεσιών.

 

O Διευθύνων Σύμβουλος της M.M. Makronisos Marina Ltd, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, αναφερόμενος στην πρώτη επίσημη εκδήλωση σημείωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας η επιλογή του Event Centre της Μαρίνας Αγίας Νάπας για τη φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής ημερίδας, υπό την αιγίδα του ΟΕΒ. Μέσω της διεξαγωγής επιχειρηματικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων επιμορφωτικού ενδιαφέροντος συμβάλλουμε στην ανάδειξη σημαντικών θεμάτων της κυπριακής κοινωνίας που στόχο έχουν την γενικότερη ανάπτυξη και πρόοδο τόσο της επαρχίας Αμμοχώστου όσο και ευρύτερα της Κύπρου».

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Υπουργός  Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του ότι: «Παρά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, τα έργα που διαχειρίζεται το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων προχωρούν ομαλά. Σήμερα και μέσω της ημερίδας που διοργανώνει ο ΟΕΒ, μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στην Επαρχία Αμμοχώστου τα ¨Κρατικά Μέτρα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Ευκαιρίες Χρηματοδότησης" , καθώς επίσης και τα μέτρα που λαμβάνει το Υπουργείο, τόσο για τον τουρισμό όσο και για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, όπως είναι τα οδικά έργα και η ηλεκτροκίνηση».

 

Με το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε δεξίωση στους μοντέρνους χώρους του Event Centre. Οι  προσκεκλημένοι και συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άψογη διοργάνωση και εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την απρόσκοπτη θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. To υπερσύγχρονο κτίριο του Event Centre προσφέρεται για τη διοργάνωση ακόμη και των πιο απαιτητικών διεθνών και εγχώριων εκδηλώσεων μιας και διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, πολυλειτουργικούς και άνετους χώρους, ειδυλλιακούς εξωτερικούς χώρους, σε συνδυασμό πάντα με την εμπειρία του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού που αναλαμβάνει την κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023