Πολυτελής κατοικία και 3 προνομιακά τεμάχια από την Gordian

Η Gordian διαθέτει στην αγορά νέες GoDeals επιλογές σε μειωμένες τιμές σε οικιστικά οικόπεδα, τεμάχια και κατοικίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο.

Ανάμεσα στα προσφερόμενα ακίνητα υπάρχουν ιδανικές οικιστικές επιλογές για ιδιοκατοίκηση ή επενδυτική αξιοποίηση. 

Κάποια από τα προνομιακά ακίνητα GoDeals της Λευκωσίας είναι τα ακόλουθα:

Οικία 4 υπνοδωματίων στη Δασούπολη, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά διώροφη οικία 4 υπνοδωματίων, με πισίνα και υπέροχη εσωτερική αυλή.  Βρίσκεται σε διπλό οικόπεδο, στην προνομιακή περιοχή της Δασούπολης, 250μ. από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ATHK και 600μ. από το Λύκειο Δασουπόλεως. Το διπλό οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 1,376 τ.μ., ενώ οι εσωτερικοί χώροι της οικίας έχουν εμβαδόν 550 τ.μ. με επιπλέον 106 τ.μ. στεγασμένες και αστέγαστες βεράντες. Σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Νεοπτόλεμο Μιχαηλίδη και έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Είναι άμεσα διαθέσιμη. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1,300,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικόπεδο στον Αναλιόντα, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στον Αναλιόντα, Λευκωσία, με εμβαδόν 707 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, 700μ. από το κέντρο της κοινότητας και το δημοτικό σχολείο. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στον Λυθροδόντα και στο Τσέρι, σε ταβέρνες, σπα, οινοποιείο, χώρους δεξιώσεων και ψυχαγωγίας. Το οικόπεδο πωλείται στην μειωμένη τιμή των €45,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στη Γαλάτα, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στη Γαλάτα. Βρίσκεται 600μ. από το κέντρο του χωριού και μόλις 300μ. από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει την κοινότητα με τα γύρω χωριά. Το ακίνητο διαθέτει 240μ. οδικής πρόσοψης κατά μήκος της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στο δημοτικό σχολείο Γαλάτας και σε άλλες απαραίτητες ανέσεις. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μόνιμων ή εξοχικών κατοικιών. Η τρέχουσα τιμή του οικιστικού τεμαχίου ανέρχεται στις €400,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Τσερίου, 900 μ. από τον κυκλικό κόμβο "Θεόκτιστο". Το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 3,577 τ.μ. και επωφελείται οδικής πρόσοψης 33 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας αλλά και στον αυτοκινητόδρομο. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη συγκροτήματος κατοικιών. Η μειωμένη τιμή πώλησής του ανέρχεται στα €410,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα διαθέσιμα ακίνητα GoDeals της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://gogordian.com/godeals/.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης