Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Έτοιμες λύσεις για αγορά σπιτιού και διαμερίσματος από την Altamira

Ετοιμοπαράδοτες κενές κατοικίες και διαμερίσματα εντοπίσαμε μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, στο οποίο περιλαμβάνονται συνολικά 58 νέα ακίνητα.

 

Οι μοναδικές ευκαιρίες που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε, αφορούν ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον Κυπρίων αγοραστών. Τα ακίνητα είναι κενά και έχουν τη δυνατότητα να κατοικηθούν αμέσως, είτε από τον ίδιο τον αγοραστή είτε από ενοικιαστή, γεγονός που τα καθιστά μία πολύ ελκυστική επενδυτική επιλογή, αποφέροντας σημαντικό εισόδημα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

 

Ισχυρό πλεονέκτημα των εν λόγω ακινήτων αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για έτοιμες οικιστικές μονάδες που προσφέρουν στον αγοραστή τη δυνατότητα να αποφύγει το υψηλό κατασκευαστικό κόστος που παρατηρείται αυτή την περίοδο στην αγορά, αλλά και τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτεί η ανέγερση μίας νέας κατοικίας καθώς και διαμερίσματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 8 Μαρτίου.


Διαμερίσματα σε Λεμεσό, Περβόλια, κέντρο Λευκωσίας και Κάτω Πάφο
Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει η Altamira Real Estate, ξεχωρίζει το «διαμέρισμα της εβδομάδας» το οποίο βρίσκεται στον Δήμο Λεμεσού και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αγίας Βαρβάρας και Νίκου Νικολαΐδη της ενορίας του Αποστόλου Ανδρέα.
 

Το διαμέρισμα, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης, βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €160.000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, κουζίνα και τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το διαμέρισμα δεν χρειάζεται επιπρόσθετο κόστος ανακαίνισης και είναι έτοιμο για ιδιοκατοίκηση ή/και ενοικίαση. Υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιαστεί ακόμα και για €800/μήνα, γεγονός που το καθιστά μια πολύ σταθερή και σοβαρή επένδυση.

 

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στα Περβόλια, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €80.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στον συνδετικό δρόμο Περβολιών – Κιτίου και στις όμορφες παραλίες της περιοχής ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
 

Αποτελεί μέρος τριώροφης πολυκατοικίας και διαθέτει προθάλαμο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μεγάλη βεράντα έκτασης 42 τ.μ.. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συντήρησης, δεν χρειάζεται επιπρόσθετο κόστος ανακαίνισης και είναι έτοιμο για άμεση χρήση.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας και συγκεκριμένα επί της οδού Αθηνών, στον Άγιο Δομέτιο, ξεχωρίσαμε ευρύχωρο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €140.000 και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και βεράντα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων του ακινήτου ανέρχεται σε 96 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 11 τ.μ.. Το διαμέρισμα, αφού τύχει ανακαίνισης ύψους γύρω στις €20.000, θα μπορούσε να προσελκύσει ενοικιαστή για €800/μήνα, με απόδοση πέραν του 7% στην επένδυση.

Στους Αγίους Ομολογητές, επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα, κοντά στην ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου και την πολυσύχναστη εμπορική οδό Τζον Κέννεντυ, εντοπίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην ενδεικτική τιμή των €70.000. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επένδυση μέσω ενοικίασης όσο και ιδιοκατοίκηση. Ενδεικτικά, θα μπορούσε να ενοικιαστεί για €500/μήνα και να αποφέρει ψηλή απόδοση έναντι του ποσού επένδυσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, άνετο και ευρύχωρο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην οδό Κανίγγου, στην ενορία Αγίου Θεοδώρου, στον Δήμο Πάφου. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €140.000, βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή η οποία προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το εμπορικό κέντρο και την τουριστική περιοχή της Πάφου. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα και τρεις καλυμμένες βεράντες, εμβαδού 13 τ.μ.. Το διαμέρισμα, έκτασης 145 τ.μ., διαθέτει επίσης, δύο χώρους στάθμευσης, αποθήκη και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μία οικογένεια που επιθυμεί να λύσει το στεγαστικό της πρόβλημα και διαθέτει πιο μικρό προϋπολογισμό, συγκριτικά με μεγάλες κατοικίες που έχουν υψηλότερο κόστος.


Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας
Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίζει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, μία μοναδική ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων που βρίσκεται στο Πλατύ Αγλαντζιάς και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €550.000. Η κατοικία διαθέτει μεγάλους και ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, ενώ εξωτερικά αποτελείται από αυλή, αποθήκη, ψησταριά και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Είναι ιδανική για πολυμελείς οικογένειες.

Ετοιμοπαράδοτη πολυτελή διώροφη κατοικία εντοπίσαμε και στον Δήμο Λακατάμειας και συγκεκριμένα στην οδό Πελοποννήσου, κοντά στην περιοχή Στράκκας, στην ενδεικτική τιμή των €500.000.
 

Το ακίνητο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, ξενώνα, γραφείο, πλυσταριό, σοφίτα και τζακούζι. Εξωτερικά διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα, μεγάλη αυλή, ψησταριά, αποθήκη και μεγάλες βεράντες. Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελή οικογένεια.

 

Σε μικρή απόσταση από τη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κλήρου, σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, επιλέξαμε ημιτελή ισόγεια κατοικία, η οποία διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €115.000.
 

Το ακίνητο είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, με το εμβαδόν εσωτερικών χώρων να ανέρχεται σε 180 τ.μ. και των βεραντών σε 56 τ.μ., ενώ εξωτερικά διαθέτει ημιτελή πισίνα. Το γεγονός ότι η κατοικία, που είναι ξύλινης κατασκευής, δεν είναι ολοκληρωμένη, δίνει τη δυνατότητα στον μελλοντικό ιδιοκτήτη της να επιλέξει τα υλικά κατασκευής της αρεσκείας του. Η κατοικία αποτελεί ιδανική στεγαστική λύση για οικογένειες που επιθυμούν να κατοικήσουν σε μία ήσυχη γειτονιά, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους στους μεγάλους χώρους του ακινήτου.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Μαρτίου, με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023