Limassol Del Mar: Σουίτες πολυτελείας για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση

Το Limassol Del Mar, το εμβληματικό αναπτυξιακό έργο στην περιοχή της Λεμεσού, δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης πολυτελών κατοικιών, για επιχειρηματικό ή τουριστικό σκοπό.  

Μία σειρά από μοναδικές σουίτες - στούντιο, ενός και δύο υπνοδωματίων, που βρίσκονται στον 3ο και 18ο όροφο του πρωτοποριακού Limassol Del Mar, προσφέρουν διαμονή διεθνών προδιαγραφών και υπηρεσίες 5-αστέρων, συνδυάζοντας κορυφαίες εγκαταστάσεις, υψηλής αισθητικής εσωτερικούς χώρους και βεράντες με πανοραμική θέα, που ξεπερνά τα όρια της ακτογραμμής της πόλης

Οι σουίτες αυτές έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Διαθέτουν εντυπωσιακούς ενιαίους χώρους, κουζίνα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μπάνια υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της γνωστής επωνυμίας Joe Malone, για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.
 

  

Κάθε μια από τις σουίτες ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων που έχει αναλάβει ο διακεκριμένος ιταλικός Οίκος Gianfranco Ferré Home. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, οι ένοικοι των κατοικιών αυτών απολαμβάνουν επίπλωση και διακόσμηση τέτοιου επιπέδου.

 

Οι φιλοξενούμενοι των σουιτών έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα παροχών στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Limassol Del Mar. Αυτές περιλαμβάνουν: χρήση του Lobby, το αποκλειστικό εστιατόριο με θέα τη θάλασσα της Μεσογείου, την εσωτερική και εξωτερική πισίνα, το χαλαρωτικό σπα, το high-tech γυμναστήριο και την 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και θυρωρού.

Στο Limassol Del Mar εντάσσεται και η λειτουργία ενός νέου σημείου αναφοράς για την πόλη της Λεμεσού.  Αυτό είναι το Le Plaza Del Mar, ένας αστικός πόλος διεθνούς εμβέλειας που συνδυάζει εμπορικό κέντρο με επιλεγμένες προτάσεις αγορών, πύλη ψυχαγωγίας και σημείο συνάντησης υψηλής γαστρονομίας.

 

Ο κ. Μιχάλης Ζαβός, Joint Director του Limassol Del Mar, ανέφερε: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε σουίτες στο Limassol Del Mar για επισκέπτες που αναζητούν μια εναλλακτική επιλογή πολυτελείας πέρα από την παραδοσιακή διαμονή σε ξενοδοχείο. Πιστεύω ακράδαντα ότι με την επιλογή των σουιτών προς ενοικίαση, πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό. Ανυπομονούμε να διαθέσουμε τις ελίτ σουίτες μας στους πρώτους επισκέπτες και να τους χαρίσουμε την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία που μόνο το Limassol Del Mar ξέρει να προσφέρει».

 

Ο κ. Παντελής Λεπτός, Joint Director του έργου Limassol Del Mar, τόνισε σχετικά: «Το Limassol Del Mar είναι ίσως ο ιδανικότερος προορισμός για βραχυπρόθεσμη διαμονή επισκεπτών στο νησί είτε για επιχειρηματικούς είτε για τουριστικούς σκοπούς. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εκείνους που θα το επιλέξουν μια κορυφαία εμπειρία ποιότητας ζωής».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.limassoldelmar.com ή στο +357 25 510 888.

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους