GoResidential: Σπίτια, διαμερίσματα και οικόπεδα από €105.000

Η Gordian προσφέρει σπίτια, διαμερίσματα και οικιστικά οικόπεδα σε όλους εκείνους που σκέφτονται το επόμενο στεγαστικό τους βήμα, για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εξερευνήσουν μια ευρεία γκάμα ακινήτων σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Με προσιτές τιμές από μόλις 105.000 ευρώ, τα προς αξιοποίηση ακίνητα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για απόκτηση στέγης ή αγορά οικιστικού τεμαχίου.

Δείτε μερικές από τις επιλογές:

Κατοικία 3ων υπνοδωματίων στη Χρυσελεούσα, Στρόβολος, Λευκωσία
 

Το ακίνητο είναι τριώροφη κατοικία στη συνοικία Χρυσελεούσα στον Στρόβολο. Βρίσκεται κατά μήκος της οδού Αγίου Ευσεβίου (σε αδιέξοδο), πολύ κοντά στις λεωφόρους Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Σπύρου Κυπριανού.

Το σπίτι έχει εσωτερικό εμβαδόν 345 τ.μ., 65 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 15 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το ισόγειο, αποτελείται από το σαλόνι, κουζίνα με τραπεζαρία και μια βοηθητική μικρή κουζίνα, WC, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αίθουσα παιχνιδιών και μια ακάλυπτη βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία διαθέτει μπάνιο, δωμάτιο-γκαρνταρόμπα και δύο καλυμμένες βεράντες. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από ένα στούντιο, γραφείο και ακάλυπτη βεράντα.

Το σπίτι προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της  Λευκωσίας. Πωλείται στην τιμή των €530.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Κατοικία 4 Υπνοδωματίων στη Δασούπολη, Λευκωσία

 

Το ακίνητο είναι μια διώροφη κατοικία 4 υπνοδωματίων με πισίνα, κτισμένη σε δύο οικόπεδα, στη Δασούπολη. Εφάπτεται με τις οδούς Φώτη Πίττα και Γυθίου, 250μ από τα Κεντρικά Γραφεία της ΑΤΗΚ και 600μ από το Λύκειο Δασούπολης.

Η κατοικία έχει εμβαδόν 550 τ.μ., 93 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 13 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει επίσης 83 τ.μ. υπόγειο. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα, πλυσταριό, αποχωρητήριο επισκεπτών και βεράντες, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει γκαρνταρόπα, γραφείο και βεράντες.

Στο ημιυπόγειο υπάρχει δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και χώρος στάθμευσης. Το υπόγειο περιλαμβάνει λεβητοστάσιο και αποθήκη.

Η κατοικία κτίστηκε το 1985 και ανακαινίστηκε πριν μερικά χρόνια. Σχεδιάστηκε από το γνωστό αρχιτέκτονα Νεοπτόλεμο Μιχαηλίδη.

Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο και πωλείται στην τιμή του €1.550.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Οικιστικό οικόπεδο στη Λακατάμια, Λευκωσία

 

Το ακίνητο είναι ένα οικόπεδο υπό διαχωρισμό στη Λακατάμια. Βρίσκεται πολύ κοντά από το Nicosia Mall και μόλις 50μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς.

Έχει συνολικό εμβαδόν 550 τ.μ. και επωφελείται πρόσοψης δρόμου κατά μήκος των ανατολικών συνόρων του. Εφάπτεται με δημόσιο χώρο πρασίνου κατά μήκος των δυτικών συνόρων του.

Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις όπως σχολεία, πάρκα, πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, εστιατόρια, καφετέριες και κέντρα αθλητισμού.

Πωλείται στην τιμή των €125.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο, Δήμος Λάρνακας

 

Το ακίνητο είναι διαμέρισμα στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη συνοικία Άγιος Νικόλαος, Δήμος Λάρνακας και αποτελεί μερίδιο 8% του κτηρίου. Το κτήριο αποτελείται από 12 διαμερίσματα και βρίσκεται 1χλμ από το Στάδιο ΓΣΖ και 800μ από τη Λεωφόρο Λεμεσού. Το διαμέρισμα έχει 78 τ.μ. εμβαδόν εσωτερικών χώρων, 17 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, αποθήκη και στεγασμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο του κτηρίου. Περιλαμβάνει ενιαία κουζίνα και σαλόνι/τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια (το ένα έχει ιδιωτικό ντους) και ένα μπάνιο.

Προσφέρει εγγύτητα σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, σινεμά, φαρμακεία κι άλλες ανέσεις. Πωλείται στην τιμή των €105.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Οικιστικό οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα, επαρχία Λεμεσού
 

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα. Βρίσκεται σε μια πολυτελή περιοχή, 500μ από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας και 200μ από το κέντρο της κοινότητας. Το οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν 873 τ.μ., συντελεστή δόμησης 50% και πρόσοψη δρόμου 35μ.

Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην παραλία και στο κέντρο της Λεμεσού. Πωλείται στην τιμή των €280.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Παραθαλάσσια βίλα στο Λατσί, Νέο Χωριό, Πάφος

 

Το ακίνητο είναι μια παραθαλάσσια πολυτελής βίλα στο Λατσί. Η βίλα είναι ημιτελής αλλά μπορεί να πωληθεί και ολοκληρωμένη. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 207 τ.μ. και είναι χτισμένη σε οικόπεδο με εμβαδόν 895 τ.μ.. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, πισίνα και κήπο.

Το ακίνητο απολαμβάνει ευρύχωρους φωτεινούς χώρους καθιστικού και ψυχαγωγίας, ιδιωτικά μπάνια σε όλα τα υπνοδωμάτια, μεγάλα μπαλκόνια, υπέροχο roof garden, πισίνα υπερχείλισης και μεγάλο κήπο. Διαθέτει επίσης μεγάλο υπόγειο που περιλαμβάνει δύο επιπλέον δωμάτια για αίθουσα ψυχαγωγίας, γραφείο ή γυμναστήριο.

Η βίλα προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά μακριά από το Λιμάνι του Λατσιού, από ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και όλες τις ανέσεις. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα Λουτρά της Αφροδίτης και στη χερσόνησο του Ακάμα. Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ ούτε σε μεταβιβαστικά τέλη. Πωλείται στην τιμή των €950.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερα ακίνητα, πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/34GifGb.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας