Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Εβδομάδα οικοπέδων με ευκαιρίες σε Πλατύ, Στρόβολο και Άγιο Αθανάσιο

Το ενδιαφέρον του κοινού κεντρίζουν οι νέες ευκαιρίες που εντοπίζονται στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate.

 

Πέραν των επιλογών σε νέες κατοικίες και διαμερίσματα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας πρωταγωνιστές για αυτή την εβδομάδα είναι οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού, όπως Αγλαντζιά, Στρόβολος, Λατσιά, Κολόσσι και Άγιος Αθανάσιος.

 

Πρόκειται για μοναδικές περιπτώσεις ακινήτων με ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά, τα οποία βρίσκονται σε περιοχές που διαχρονικά παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και τα οποία σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές τους, αναμένεται ότι θα προσελκύσουν μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

 

Οικιστικά οικόπεδα και χωράφια από €38.000
Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε ένα ευρύ φάσμα νέων ευκαιριών για οικιστικά οικόπεδα και χωράφια, που προσφέρονται για ανέγερση κατοικίας. Τα ακίνητα είναι ιδανικά για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Στη Λευκωσία και ειδικότερα στη δημοφιλή τοποθεσία «Πλατύ», στον Δήμο Αγλαντζιάς, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €360.000.
 

Το ακίνητο, έκτασης 595 τ.μ., βρίσκεται επί της οδού Φιλοθέης, κοντά στη λεωφόρο Κυρηνείας και τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, σε μία περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση λόγω της ελκυστικότητας και προσβασιμότητάς της. Το οικόπεδο εφάπτεται χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία και έχει πρόσωπο περί τα 20 μέτρα.

Στην ενδεικτική τιμή των €470.000, ξεχωρίσαμε γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στην ενορία Χρυσελεούσας, στον Δήμο Στροβόλου, το οποίο εφάπτεται πεζόδρομου και δημόσιο δρόμου, με συνολικό πρόσωπο περί τα 61 μέτρα. Η άμεση περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητο παρουσιάζει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για αγορά ακινήτων λόγω της κεντρικότητάς της.
 

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 537 τ.μ., εντοπίζεται στον Δήμο Λατσιών, στην ενδεικτική τιμή των €140.000.

 

Βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην αθλητικού κέντρου, “Laiki Sporting Club”, και περί τα 120 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Δημήτρη Σταύρου, σε μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη και μοντέρνες κατοικίες. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο και πεζόδρομο, ενώ έχει πρόσωπο περί τα 22 μέτρα. Έχει συντελεστή δόμησης 80%, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ανέγερση διώροφου κτηρίου.

Σε ό,τι αφορά τα οικόπεδα που εντοπίσαμε στην επαρχία Λεμεσού, αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, κοντά στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς και το ιδιωτικό σχολείο “The Grammar School”, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €160.000. Το ακίνητο, έκτασης 540 τ.μ., εφάπτεται χώρου πρασίνου και δρόμου με πρόσωπο περί τα 28 μέτρα, ενώ το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται, προσφέρει απρόσκοπτη θέα στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Κολοσσίου, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 608 τ.μ., που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €145.000.
 

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Ερήμης, εφάπτεται πεζόδρομου και έχει πρόσωπο περί τα 27 μέτρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, για την ανέγερση πρώτης κατοικίας.

 

Ετοιμοπαράδοτη πολυκατοικία και ακίνητο με θέα τη θάλασσα
Αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίζουν επίσης, παραθαλάσσια κατοικία και πολυκατοικία με ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα. Τα ακίνητα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι ιδανικά για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους.

Ειδικότερα, στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομέτιο, κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ξεχωρίζει τριώροφη πολυκατοικία, στην ενδεικτική τιμή των €210.000. Πρόκειται για μία περιοχή με έντονη οικιστική και εμπορική ανάπτυξη, που προσφέρει στους κατοίκους της όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Το κτήριο αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και πωλείται ως ενιαία ιδιοκτησία, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλές αποδόσεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, παραθαλάσσια διώροφη κατοικία, στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην παραθεριστική περιοχή «Ακτή του Κυβερνήτη», στο Πεντάκωμο. Η κατοικία, με εμβαδόν 105 τ.μ. και πανοραμική θέα στη θάλασσα, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €600.000 και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, βεράντες, ενιαίο χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, μπάνια, υπόγειο και σοφίτα. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μεγάλη αυλή με κήπο, η οποία προσφέρει απευθείας πρόσβαση προς την παραλία. Είναι κενή και ιδανική για ιδιοχρησία ή/και για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί και να αποφέρει καλό εισόδημα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης