2021, η αφετηρία μιας νέας εποχής για τον Όμιλο Δ. Ζαβός - 2022, η συνέχεια

Το 2021 έθεσε νέες βάσεις στον Όμιλο Δ. Ζαβός. Η ολοκλήρωση σημαντικών έργων αλλά και η ανταπόκριση της ενδιαφερόμενης αγοράς ήταν καθοριστικοί δείκτες για την χάραξη της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου. Το μεγαλεπήβολο έργο Limassol Del Mar ολοκληρώθηκε λαμβάνοντας ήδη πολλές διεθνείς βραβεύσεις και διακρίσεις και δημιουργώντας ισχυρή επενδυτική δυναμική στη Λεμεσό καθώς, μέχρι στιγμής, έχει πωληθεί πέραν του 90%, των συνολικά 200 διαμερισμάτων. Το οικιστικό και εμπορικό έργο που υλοποιήθηκε υπό την κοινοπραξία των Ομίλων Δ. Ζαβός και Λεπτός, έχει εργοδοτήσει περίπου εφτά χιλιάδες άτομα κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή του. Οι ένοικοι έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τα διαμερίσματα τους και οι επιχειρηματίες που έκλεισαν θέση για τα brand τους στο Le Plaza Del Mar άρχισαν ήδη να τα λειτουργούν.  Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το Limassol Del Mar έβαλε την Κύπρο στον χάρτη με τα πιο επιβλητικά κτήρια  της Ευρώπης και όχι μόνο.

 

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το παραθαλάσσιο έργο υψηλής αισθητικής The Address By The Sea για το οποίο συνεργάστηκαν 40 εταιρείες κορυφαίων επωνυμιών και εργάστηκαν πέραν των δύο χιλιάδων ατόμων. Σε πολύ κρίσιμες συνθήκες ένεκα των επιπτώσεων της πανδημίας τόσο στην υγεία, όσο και στην οικονομία αλλά και την ψυχολογία του εργατικού δυναμικού και των δυνητικών αγοραστών, ο Όμιλος Δ. Ζαβός, στάθηκε αρωγός στηρίζοντας κάθε κατεύθυνση και ενθαρρύνοντας την εξέλιξη.  

 

Εξ αυτού λοιπόν, τα ευέλικτα πλάνα αγοράς κατοικίας για ιδιοκατοίκηση «Ζήτα Κατοικία»  ή για επένδυση «Ζήτα Επένδυση» που παρουσιάστηκαν το 2020 και υλοποιήθηκαν το 2021 εισέπραξαν μεγάλη ανταπόκριση. Ήδη όλα τα διαμερίσματα στο έργο Majestic Court στην Μέσα Γειτονιά έχουν πουληθεί ενώ στο έργο Sunset Court στον Άγιο Σπυρίδωνα που μόλις έχει αρχίσει, έχει πουληθεί ήδη το 50% των διαμερισμάτων. Σε αυτά τα ορόσημα της προηγούμενης χρονιάς, προστίθεται η αναδιαμόρφωση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Ομίλου, με βασικό άξονα τον συνδυασμό μίας ανθρωποκεντρικής διαδικτυακής και φυσικής προώθησης, προβολής και εξυπηρέτησης.  

 

Το 2022, με 42 πλέον χρόνια εμπειρίας στον κλάδο ανάπτυξης γης,  ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός συνοψίζει και καταγράφει την ολοκλήρωση πέραν των 145 μεγάλων έργων και την πώληση πέραν των 9500 μεμονωμένων ακινήτων, θέτοντας τον πήχη ψηλά για την επόμενη δεκαετία. Κατά το τρέχον έτος λοιπόν, ο όμιλος έχει ήδη τροχοδρομήσει την τελευταία φάση του εξωτικού έργου Zavos Aqua Park Resort στην Τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Σε αυτό το στάδιο θα ανεγερθεί συγκρότημα 61 διαμερισμάτων με προοπτική επενδυτικής απόδοσης ύψους 4% από τις εισπράξεις ενοικίων. Για τους επενδυτές-αγοραστές στο έργο, ο Όμιλος Δ. Ζαβός αναλαμβάνει την διαχείριση εξασφαλίζοντας μάλιστα την επενδυτική απόδοση στο πλαίσιο ενοικίασης για μικρή ή μεγάλη χρονική διάρκεια διαμονής.  

 

Πέραν τούτου, έχει ήδη ανακοινωθεί και προβάλλεται στην ιστοσελίδα του ομίλου το νέο έργο La Maison Court στην Γερμασόγεια με διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, ενώ οι μεζονέτες στην περιοχή Πανιώτη (Green Area)-Paniotis Maisonettes και το Bel Air Mansions αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις. Επίσης σύντομα αρχίζουν οι εργασίες της δεύτερης φάσης, στο Sun Valley Villas II, ένα έργο με  ανεξάρτητες μοντέρνες κατοικίες στη ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της Παλώδιας.   Όσον αφορά εμπορικά αναπτυξιακά έργα, ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσιάζει τους πύργους Kriel Tower και Limas Tower στη λεωφόρο Κολωνακίου,  τα οποία θα διατίθενται για γραφεία και είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των μεταμοντέρνων εταιρικών υποδομών.  

 

Τέλος τα «Σχέδια Ζήτα» συνεχίζουν με την ίδια δυναμική και ήδη για το νέο έργο Arion Court, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου το οποίο θα περιλαμβάνει σύγχρονα διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους.  

 

Ο  Όμιλος Δ. Ζαβός πρόκειται  σύντομα να παρουσιάσει καινούργια,  καινοτόμα έργα που θα περιλαμβάνουν «πράσινα» κτήρια τα οποία θα λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.  Αυτά τα κτήρια θα σχεδιαστούν με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και τις περιβαλλοντικές ανάγκες της εποχής.

 

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός εξελίσσεται με γνώμονα την εξέλιξη της ίδιας της πόλης και των ανθρώπων της, αφού ακολουθεί την φιλοσοφία της διεύθυνσης του ομίλου περί συλλογικής προσπάθειας και ευθύνης. Γιατί την Λεμεσό… αξίζει να την ζεις!   

Δειτε Επισης

Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας