Ακίνητα σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου από €60,000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, εντοπίσαμε 32 νέα ακίνητα από τα οποία επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που αφορούν οικιστικά οικόπεδα, διαμερίσματα και κατοικίες.

Τα επιλεγμένα ακίνητα εντοπίζονται σε περιοχές σε όλη την Κύπρο, όπως το κέντρο της Λευκωσίας και της Λεμεσού, το Δάλι, την Πέγεια και την Ξυλοφάγου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου.

Τα ακίνητα που επιλέξαμε

Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, ξεχωρίζει ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με υπέροχη θέα, σε κεντρική τοποθεσία στον Άγιο Ανδρέα του Δήμου Λευκωσίας, στην ενδεικτική τιμή των €370.000. Το ευρύχωρο διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης και την Αμερικάνικη Πρεσβεία, σε μία από τις πιο ελκυστικές και εύρυθμα δομημένες περιοχές της πρωτεύουσας, ανάμεσα σε αρχοντικές κατοικίες παραδοσιακού χαρακτήρα καθώς και νεόδμητες πολυκατοικίες μοντέρνου σχεδιασμού. Το ακίνητο, έκτασης 181 τ.μ., εντοπίζεται στον τελευταίο όροφο μικρής τριώροφης πολυκατοικίας και διαθέτει, μεταξύ άλλων, ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με τζάκι, πλυσταριό, μεγάλη βεράντα που συνδέεται με όλους τους εσωτερικούς χώρους, δύο αποθήκες και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Έχει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Στη Λεμεσό, κοντά στο Λιμάνι της πόλης και την πολυσύχναστη λεωφόρο Ομονοίας, εντοπίσαμε ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €200.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην ενορία Αγίου Σπυρίδωνα, με καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το εμπορικό κέντρο “My Mall”. Η κατοικία, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή με περίφραξη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Στην τουριστική περιοχή της Πέγειας, στην επαρχία Πάφου, ξεχωρίζει διώροφη έπαυλη με πισίνα. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €310.000, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Δημαρχείο Πέγειας και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τη δημοφιλή παραλία “Coral Bay”. Η έπαυλη, με εμβαδόν 160 τ.μ., αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, καλυμμένη βεράντα με πέργολα, πισίνα, αυλή και χώρο στάθμευσης. Είναι κενή και κατάλληλη τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Ανάμεσα στα νέα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση, εντοπίζεται επίσης, ένα ευρύ φάσμα οικιστικών οικοπέδων και χωραφιών, τα οποία προσφέρονται τόσο για ιδιοχρησία όσο και για επένδυση από ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Συγκεκριμένα, στο Δάλι, στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε, οικιστικό χωράφι που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €325.000. Το ακίνητο, έκτασης, 4.070 τ.μ., βρίσκεται σε περιζήτητη τοποθεσία, κοντά στον παραδοσιακό πυρήνα του Δήμου και το γήπεδο του Χαλκάνωρα Ιδαλίου, εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 110 μέτρα, έχει συντελεστή δόμησης 60% και είναι ιδανικό για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και ενιαία ανάπτυξη. Σημειώνεται πως λόγω της εγγύτητάς του με κεντρικούς δρόμους και τον αυτοκινητόδρομο, το ακίνητο προσφέρει άριστη πρόσβαση σε γειτονικούς δήμους, κοινότητες και τις υπόλοιπες επαρχίες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επτά οικιστικά οικόπεδα στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Ξυλοφάγου, σε κοντινή απόσταση από το Β΄ Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Τα ακίνητα, που πωλούνται σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €60.000 και φθάνουν μέχρι και τις €65.000, βρίσκονται σε μία ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή, κοντά στη θάλασσα. Έχουν συντελεστή δόμησης 90%, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου και μπορούν να τύχουν αξιοποίησης από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης καθώς και ιδιώτες.

Επιπλέον, στην κοινότητα Τερσεφάνου, ξεχωρίσαμε οικιστικό χωράφι, έκτασης 2676 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €160.000. Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την πόλη της Λάρνακας και την τουριστική περιοχή των Περβολιών, εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 55 μέτρα και είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και ενιαία οικιστική ανάπτυξη. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματία ανάπτυξης γης, καθώς και ιδιώτες.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο