Κλείνει η οδός Διογένους στην παλιά Λευκωσία

Στο πλαίσιο των εργασιών για την αποκατάσταση του κτηρίου Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 η οδός Διογένους, στην εντός των τειχών πόλη, θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα.

 

Ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

* Για τη διακίνηση από δυτικά προς ανατολικά της παλιάς πόλης, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Τρικούπη – Διονύσου – Πλ. Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής με κατεύθυνση την οδό Πενταδακτύλου. Αντίστοιχα, με κατεύθυνση προς την οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Αισχύλου – Αγίου Σάββα – Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς.

 

* Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται μέσω των οδών Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς – Ισαακίου Κομνηνού.

 

* Για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Νικηφόρου Φωκά – οδός Αγίου Αντωνίου – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τυλληρίας.

 

* Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη  Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Τυλληρίας – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός  Ζήνωνος Κιτιέως – οδός Αδαμάντιου Κοραή – οδός Νικηφόρου Φωκά.

 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Παλαιού Δημαρχείου θα φιλοξενήσει λειτουργίες του Κέντρου Αριστείας στην Έρευνα και στην Καινοτομία CYENS (πρώην RISE) και εντάσσεται στις προτεραιότητες της στρατηγικής του Δήμου Λευκωσίας για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη για την προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

 

Στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της Αγοράς θα φιλοξενηθούν πέραν των εργαστηρίων και των χωρών επίδειξης εφαρμογών, κοινοί χώροι εργασίας, χώρος σεμιναρίων, στούντιο πολυμέσων, εργαστήριο κατασκευών (fabrication lab), χώρος ηλεκτρονικών προτύπων κ.α.

Δειτε Επισης

Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων
Κρίσιμη σύσκεψη για την μαρίνα και το λιμάνι της Λάρνακας-Στο Προεδρικό οι εμπλεκόμενοι φορείς