Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Τελευταία ευκαιρία για Limited Edition Penthouses στο Limassol Del Mar

Από τις εξαίσιες πισίνες με θέα τη Μεσόγειο, τις ευρύχωρες εξωτερικές βεράντες με πλούσιους κήπους και με ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και μαγευτικές ανατολές του ήλιου, στους προσεγμένα διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, η συλλογή The Penthouse Collection του Limassol Del Mar αναβλύζει πολυτέλεια και ποιότητα στο ύψιστο επίπεδο.

Η συλλογή των ρετιρέ, εμπνευσμένη από πολύτιμα πετράδια είναι σχεδόν έτοιμη για ιδιοκατοίκηση. Οι Όμιλοι Λεπτός και Ζαβός προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους αγοραστές την ευκαιρία να βιώσουν έναν αναβαθμισμένο τρόπο ζωής, με τη συλλογή των ανεπανάληπτων και δυόροφων ρετιρέ που έχουν δανειστεί το όνομά τους από τα πολυτιμότερα πετράδια του κόσμου, το καθένα από τα οποία είναι επανδρωμένα με μαρμάρινες λεπτομέρειες και γρανίτες που ταιριάζουν απόλυτα στο όνομα και τη χάρη του κάθε πετραδιού. 

Οι ένοικοι της συλλογής The Penthouse Collection θα απολαμβάνουν το ευρύχωρο καθιστικό ανοικτής διαρρύθμισης με μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι που ανοίγουν στις ιδιωτικές βεράντες και προσφέρουν θέα που κόβει την ανάσα στους κομψούς ιδιωτικούς χώρους ιδανικούς για χαλάρωση στο καθαρό αεράκι της θάλασσας. Το τριών υπνοδωματίων ρετιρέ που φέρει το όνομα του Ζαφειριού – The Sapphire Penthouse – καταλαμβάνει δύο ορόφους με ευρύχωρο καθιστικό και μεγάλα παράθυρα που ανοίγουν στην ιδιωτική βεράντα, με το κύριο υπνοδωμάτιο να διαθέτει τη δική του γκαρνταρόμπα και ενσωματωμένο μπάνιο. Ο πάνω όροφος φιλοξενεί ένα επιπλέον δωμάτιο με ενσωματωμένο οικογενειακό μπάνιο. Διατέθει έναν δεύτερο εξωτερικό χώρο με πισίνα, με βεράντα για ηλιοθεραπεία και στεγασμένο χώρο με εξωτερική κουζίνα για δροσερά δείπνα με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Το τεσσάρων υπνοδωματίων ρετιρέ που φέρει το όνομα του ρουμπινιού – The Ruby Penthouse – προσφέρει ένα μεγάλο κεντρικό καθιστικό και καταλαμβάνει δύο ορόφους. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μια βεράντα που περιστοιχίζει τον κάτω όροφο, πισίνα, πάτιο για ηλιοθεραπεία και πλούσιο κήπο στο επάνω πάτωμα.

Για όσους επιθυμούν μια πιο παραδοσιακή αισθητική, αν και παραμένει μοναδικό παρόλα αυτά, το σμαραγδένιο ρετιρέ – The Emerald Penthouse – διαθέτει καθιστικό στο χαμηλότερο πάτωμα και πέντε υπνοδωμάτια στον πάνω όροφο, με την ιδιωτική πισίνα μια ανάσα μακριά από τα υπνοδωμάτια για πρωινές ειδυλλιακές καταδύσεις με θέα τη ζωντανή πόλη στα ανατολικά. Το τριών υπνοδωματίων ρετιρέ εμπνευσμένο από τον οπάλιο λίθο – The Opal Penthouse – προσφέρει βεράντες που αγκαλιάζουν περιμετρικά και τα δύο επίπεδα του διαμερίσματος, ενώ ο χώρος του καθιστικού εκτείνεται σε όλο το μήκος του ορόφου.

Το κάθε ρετιρέ διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με κομμάτια από την αποκλειστική συλλογή του ιταλικού Οίκου Gianfranco Ferré Home. Η άνετη κομψότητα διαχέεται στην κουζίνα ιταλικής προέλευσης από την Arclinea με επιφάνειες από γρανίτη και εντοιχισμένες συσκευές Miele, ενώ κάθε μπάνιο είναι εξοπλισμένο με εξατομικευμένες ντουλάπες, ντελικάτα μωσαϊκά με τελειώματα Duravit και Hansgrohe.

Από τα 1,400τ.μ. υψηλών προδιαγραφών κοινόχρηστων χώρων, συμπεριλαμβανομένου ενός Bistro για τους ενοίκους και ενός spa χαλάρωσης, όπου οι ένοικοι μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από αναζωογονητικές θεραπείες, μέχρι την πρόσβαση σε προσωπικό σοφέρ ή γυμναστή, υπάρχουν αναρίθμητες δυνατότητες για όσους επέλεξαν το Limassol Del Mar. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις συμπληρώνονται από τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία θυρωρού.

Οι ένοικοι του Limassol Del Mar, το οποίο ολοκληρώνεται πολύ σύντομα, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαμβάνουν έναν ζωηρό προορισμό για ψώνια και φαγητό στη Λεμεσό, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Το Le Plaza Del Mar θα φιλοξενεί πολυτελείς μπουτίκ στο ισόγειό της,  ενώ παράλληλα κάτοικοι και φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν γαστρονομικές επιλογές και κοκτέιλ με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Η Λεμεσός απολαμβάνει μια ζωντανή εμπορική περιοχή, νυχτερινή ζωή και μια σειρά από καφετέριες, μπαρ και κέντρα διασκέδασης που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Με μαρίνες σκαφών αναψυχής που συναγωνίζονται τις καλύτερες της Ευρώπης, και δίπλα από ιστορικούς χώρους με φόντο την οροσειρά του Τροόδους, η πόλη φιλοξενεί ορισμένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας. 

Οι τιμές των διαμερισμάτων της συλλογής The Penthouse Collection ξεκινούν από €4,725,000. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.limassoldelmar.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 510 888.

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024