Μεζονέτες και οικόπεδα κατά μήκος του Κόλπου Χρυσοχούς από €115.000

Από τις μαγευτικές παραλίες του Νέου Χωριού και του Λατσιού, μέχρι τις φυσικές ομορφιές του Πωμού και του Κάτω Πύργου, η βορειοδυτική ακτογραμμή της επαρχίας Πάφου έχει αναδειχθεί στον απόλυτο πόλο έλξης τόσο για Κύπριους όσο και ξένους επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμα: 

«Πετά» η επισκεψιμότητα του Neo Plaza (photos)

Το νέο app που συμπληρώνει τη φορολογική σας δήλωση

ΚΕΒΕ Business Leader Awards: Στο βάθρο οι διαπρεπείς επιχειρηματίες

Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή γνωρίζει έντονη οικιστική και τουριστική ανάπτυξη, με σημαντικό αριθμό τουριστικών μονάδων και καταλυμάτων, εξοχικών κατοικιών και κέντρων αναψυχής να εκτείνονται κατά μήκος της ακτογραμμής, από το Λατσί και τον Κόλπο Χρυσοχούς μέχρι τον Κάτω Πύργο. Επιπρόσθετα, σημαντική ώθηση αναμένεται ότι θα δώσουν στις κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Ακάμα αλλά και της Τηλλυρίας, τα σχέδια ανάπτυξης που θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Γνωστά για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, τα χωριά της περιοχής συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νησιού, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και όλων των εποχών του χρόνου, γεγονός που τα τοποθετεί επίσης, ψηλά στις επιλογές όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

Στην περιοχή ξεχωρίζουν, ανάμεσα σε άλλα, οι εντυπωσιακές παραλίες με τα καταγάλανα νερά, οι κρουαζιέρες στο Blue Lagoon, η φημισμένη Κοιλάδα των Κέδρων καθώς και το Πάρκο των αγρινών στον Σταυρό της Ψώκας, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Επιπλέον, για τους λάτρεις της περιπέτειας και της εξερεύνησης, η περιοχή προσφέρεται για πληθώρα δραστηριοτήτων στο Εθνικό Πάρκο του Ακάμα, τα Λουτρά της Αφροδίτης και το Φαράγγι του Άβακα, ενώ όσοι επιθυμούν να περάσουν πιο χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας καλό φαγητό και μουσική, μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα δεκάδες εστιατόρια, που προσφέρουν φρέσκο ψάρι, καθώς και τα παραλιακά μπαρ της περιοχής.


Ακίνητα σε τιμές που αρχίζουν από €115.000
Με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων αγοραστών και δεδομένης της αυξημένης ζήτησης ακινήτων που παρατηρείται στην περιοχή, η Altamira Real Estate επιλέγει και παρουσιάζει 10 ακίνητα που ξεχωρίζουν και είναι ιδανικά για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η μεγάλη γκάμα ακινήτων που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιλογές από παραθαλάσσιες μεζονέτες και οικιστικά οικόπεδα.

Συγκεκριμένα, στην Αργάκα και σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τη θάλασσα, εντοπίζονται πέντε διώροφες μεζονέτες δύο υπνοδωματίων, σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €115.000 και φθάνουν μέχρι και τις €135.000.

 

Τα ακίνητα βρίσκονται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της κοινότητας και την τουριστική περιοχή του Λατσιού. Οι μεζονέτες είναι κενές και κατάλληλες για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους καλές αποδόσεις.

 

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης, οικιστικό χωράφι στην κοινότητα Πωμού, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αλιευτικό καταφύγιο (λιμανάκι) του χωριού, στην ενδεικτική τιμή των €650.000. Το ακίνητο, έκτασης 11.595 τ.μ., απολαμβάνει όμορφη θέα προς τη θάλασσα, ενώ εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 45 μέτρα.

Στην ενδεικτική τιμή των €120.000 εντοπίζεται οικιστικό χωράφι στον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο και τις παραλίες της περιοχής. Το ακίνητο εφάπτεται δημόσιου δρόμου και έχει πρόσωπο περί τα 25 μέτρα.

Στον ίδιο Δήμο και συγκεκριμένα σε μία ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία, ξεχωρίζουν επίσης, τρία οικιστικά οικόπεδα τα οποία διατίθενται σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €130.000 και φθάνουν μέχρι και τις €150.000. Τα ακίνητα εφάπτονται σε δημόσιους δρόμους, με πρόσωπο περί τα 28 και 60 μέτρα αντίστοιχα.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.


Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία