Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Δελτίο Τύπου  20/10/2021 09:35
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Δελτίο Τύπου  20/10/2021 09:35

Ακίνητα που απευθύνονται σε κάθε υποψήφιο αγοραστή και βρίσκονται σε όλες τις πόλεις, για ίδια χρήση ή για επένδυση διαθέτει προς πώληση η AstroBank. Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει οικίες και διαμερίσματα, γραφειακούς χώρους, τεμάχια γης αλλά και εμπορικά/βιομηχανικά κτήρια. Τα διαθέσιμα ακίνητα βρίσκονται σε αστικές και αγροτικές περιοχές παρέχοντας ένα  εύρος επιλογής για τον υποψήφιο αγοραστή ώστε να βρει εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Σε μία περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για την αγορά ακινήτου, είτε ως πρώτη κατοικία, είτε ως επένδυση, η AstroBank παρέχει αυτή τη δυνατότητα, παρουσιάζοντας στην ιστοσελίδα της όλα τα διαθέσιμα ακίνητα. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν, ενώ παράλληλα μπορούν να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής - από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet τους. Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Ειδικότερα μάλιστα, σε σχέση με την αγορά οικιστικής μονάδας ως πρώτης κατοικίας, υπενθυμίζεται πως στους ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους δανεισμού της Τράπεζας προστίθεται μέχρι το τέλος του 2021 και το Κρατικό Σχέδιο Επιχορήγησης του Επιτοκίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα ακίνητα εδώ.

Διαχείριση ακινήτων από την Qquant/Qres, τηλέφωνο επικοινωνίας 22010511.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας