Προς πώληση ανακαινισμένη έπαυλη με πισίνα στην Αγία Νάπα

Ανακαινισμένη εξοχική διώροφη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα, στην Αγία Νάπα και συγκεκριμένα κοντά στο Αθλητικό Κέντρο της περιοχής, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate.


Η έπαυλη πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €300.000, αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος με 10 επαύλεις και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η γύρω περιοχή αποτελείται κυρίως, από πολυτελείς και μοντέρνες κατοικίες.

Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, μεγάλη αυλή, ψησταριά, δύο μπάνια, αποθήκη και άνετο χώρο στάθμευσης. Διαθέτει επίσης, ταράτσα η οποία μπορεί να διαμορφωθεί ως roof garden, με το προβλεπόμενο κόστος να ανέρχεται στις €3.000 με €5.000.

Η ταράτσα προσφέρει πανοραμική θέα στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας ενώ μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Συγκεκριμένα, είναι ιδανική, μεταξύ άλλων, για κατασκευή μικρού μπαρ, εγκατάσταση γιγαντοοθόνης καθώς και τοποθέτηση καθιστικού εξωτερικού χώρου.
 

  

  

  

Η έπαυλη είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί και να αποφέρει καλό εισόδημα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.



Σύμφωνα με έρευνα, κατοικίες που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, μπορούν να ενοικιαστούν για €110/βράδυ τους χειμερινούς μήνες και €200/βράδυ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το ακίνητο είναι διαθέσιμο για διευθέτηση ξενάγησης από την εξειδικευμένη ομάδα της Altamira Real Estate. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής προσφορών μέχρι την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια