Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ελκυστικά ακίνητα στη Λεμεσό σε διαδικτυακή δημοπρασία της BidX1

Η  ψηφιακή πλατφόρμα επενδύσεων BidX1, ανακοινώνει ένα ευρύ φάσμα ακινήτων και οικοπέδων σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο, που θα είναι σύντομα διαθέσιμα για αγορά, καθώς η Prop Tech εταιρεία ετοιμάζεται για την επερχόμενη διαδικτυακή της δημοπρασία, στις 27 Οκτωβρίου 2021.

Η BidX1, η οποία είναι πλέον γνωστή για τη διαφάνεια και την ευκολία στις συναλλαγές ακινήτων που προσφέρει στους χρήστες μέσω της καινοτόμας ψηφιακής πλατφόρμας της, παρέχει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να εξερευνήσουν τα νέα ακίνητα προς πώληση μέσω του καταλόγου BidX1. Την ημέρα της δημοπρασίας, περισσότερα από 45 ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων και 10 σπιτιών, θα είναι διαθέσιμα, φέρνοντας στην αγορά ακινήτων περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.  

Η επερχόμενη δημοπρασία, αναμένεται να κινήσει το ενδιαφέρον όσων ψάχνουν για μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό, η οποία εξελίσσεται ραγδαία σε ένα κόμβο ανάπτυξης και καινοτομίας. Ως εκ τούτου, έχει εγκαθιδρυθεί ως μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Κύπρου για  διαβίωση και εργασία. Επιπρόσθετα, μερικά από τα καλύτερα διεθνή σχολεία του νησιού, εξαιρετικά ξενοδοχεία και κορυφαία κέντρα διασκέδασης και εστίασης στεγάζονται στη Λεμεσό.

O Επικεφαλής Ακινήτων της BidX1 στην Κύπρο, κ. Κρίτωνας Ονησιφόρου, δήλωσε σχετικά: «Η επερχόμενη δημοπρασία προσφέρει στους αγοραστές την τέλεια ευκαιρία για να βρουν το ακίνητο που τους ταιριάζει, επενδύοντας παράλληλα στην κοσμοπολίτικη και παραθαλάσσια Λεμεσό. Επιλεγμένα ακίνητα είναι επίσης διαθέσιμα σε Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία. Υπάρχουν ευκαιρίες για όλους τους ενδιαφερόμενους – είτε ψάχνουν για μόνιμη κατοικία, είτε για εξοχική κατοικία την οποία μπορούν να ενοικιάζουν».

Η δημοπρασία θα διαθέτει επίσης μια σειρά από ευκαιρίες ανάπτυξης γης, συμπεριλαμβανομένων οικοπέδων σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, καθώς και γραφικά σημεία κατά μήκος της ακτογραμμής του νησιού, από το Πεντάκωμο (Λεμεσό), μέχρι την Αλαμινό (Λάρνακα) και παραπέρα.

Η BidX1 ειδικεύεται στις διαδικτυακές αγοραπωλησίες ακινήτων συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία της, με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία. Παράλληλα, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας όλο το φάσμα των τύπων ακινήτων, γεωργικές, οικιστικές και εμπορικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην δημοπρασία για ένα από τα ακίνητα της διαδικτυακής δημοπρασίας της 27 Οκτωβρίου, θα πρέπει να εγγραφούν από πριν στην πλατφόρμα της BidX1 ή μέσω της εφαρμογής της BidX1. Οι εγγραφές ανοίγουν στις 20 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή για υποστήριξη κατά την εγγραφή, καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης