Ακίνητα που ξεχωρίζουν σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου από €9.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 41 προτάσεις ακινήτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Βιομηχανικό οικόπεδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, το οποίο προσφέρεται για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, εντοπίζεται στα Λατσιά, επί της λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη, στην ενδεικτική τιμή των €900.000.
 

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή με έντονη κινητικότητα και διαχρονικά υψηλή ζήτηση, αφού εκεί εδρεύουν μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες της Κύπρου, ενώ είναι ορατό από απόσταση πέραν των 300 μέτρων. Είναι ιδανικό, μεταξύ άλλων, για ανέγερση μεγάλων αποθηκευτικών χώρων καθώς και εκθεσιακού κτηρίου/showroom.

Σε μία δημοφιλή περιοχή του Στροβόλου, κοντά στο Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και τη λεωφόρο Τσερίου, ξεχωρίσαμε διώροφο οικιστικό κτήριο στην ενδεικτική τιμή των €290.000.
 

Το ακίνητο, που βρίσκεται σε μία περιοχή με έντονη οικιστική αλλά και εμπορική δραστηριότητα, αποτελείται από δύο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, υπόγειο και καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Το κτήριο διατίθεται ως ενιαία ιδιοκτησία και είναι ιδανικό για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, καθώς τα δύο διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για €700/μήνα αντίστοιχα, αποφέροντας συνολικό ετήσιο εισόδημα γύρω στις €17.000.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, οικιστικό οικόπεδο, μεγάλου εμβαδού (1.430 τ.μ.), στη Λακατάμεια, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €307.000.
 

 
Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και το Δημαρχείο του Δήμου, διαθέτει πρόσοψη περί τα 22μ. ενώ εφάπτεται σε αδιέξοδο δρόμο. Παράλληλα, εφάπτεται με χώρο πρασίνου, γεγονός που του προσφέρει ποικίλες δυνατότητες ανάπτυξης.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ
Στο κέντρο της Λάρνακας εντοπίζεται άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Σπύρου Κυπριακού και το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στην ενδεικτική τιμή των €120.000.
 

 
Το ακίνητο βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, είναι άμεσα διαθέσιμο προς λειτουργία και διαθέτει χώρο στάθμευσης καθώς και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το γεγονός ότι είναι κενό το καθιστά ιδανικό τόσο για ιδιοχρησία/ιδιοκατοίκηση όσο και ενοικίαση, καθώς μπορεί να ενοικιαστεί για €700/μήνα.

Σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Αραδίππου, που παρουσιάζει έντονη οικιστική αλλά και εμπορική κίνηση, ξεχωρίσαμε ακόμη, οικιστικό χωράφι, έκτασης 1301 τ.μ. που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το ακίνητο εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 35 μέτρα και έχει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%) που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου.

Εντοπίσαμε ακόμη, οικιστικό οικόπεδο σε μία ήσυχη τοποθεσία στο Κίτι, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία της Παναγίας Αγγελόκτιστης και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, προσφέροντας παράλληλα, εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λάρνακας. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €94.000, βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα των κατοίκων, και είναι κατάλληλο για ανάπτυξη διώροφης κατοικίας ή/και συνεχόμενων οικιών καθώς διαθέτει πρόσοψη περί τα 24μέτρα.


ΛΕΜΕΣΟΣ

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στα Κάτω Πολεμίδια, ξεχωρίσαμε τρεις μοντέρνες ανεξάρτητες διώροφες κατοικίες που διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €250.000 η καθεμιά. Τα ακίνητα αποτελούν μέρος του ίδιου συγκροτήματος κατοικιών και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο “My Mall”, το λιμάνι, καθώς και το υπό ανέγερση resort “City of Dreams Mediterranean”.
 

 
Οι κατοικίες, που είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων και διαθέτουν αυλή με κήπο, αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση, αφού μπορούν να ενοικιαστούν για βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη περίοδο..

 

ΠΑΦΟΣ
Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Μεσόγη, εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι, έκτασης 869 τ.μ., κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €145.000, έχει πρόσωπο περί τα 70 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιώτες όσο και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, αφού με τον κατάλληλο σχεδιασμό μπορούν να ανεγερθούν δύο κατοικίες.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων
Κρίσιμη σύσκεψη για την μαρίνα και το λιμάνι της Λάρνακας-Στο Προεδρικό οι εμπλεκόμενοι φορείς