Gordian: Οικιστικά και τουριστικά τεμάχια σε GoDeals τιμές

Μια νέα επενδυτική προοπτική για ανάπτυξη γης προσφέρει η Gordian σε όλους εκείνους που θα επιδιώξουν να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές της ευρείας γκάμας των ακινήτων GoDeals.

Πρόκειται για οικιστικά και τουριστικά τεμάχια τα οποία βρίσκονται σε Λευκωσία, Πάφο και Αμμόχωστο και ξεχωρίζουν λόγω των ιδιαίτερα προνομιακών χαρακτηριστικών τους. Τα τεμάχια, με προσιτές τιμές που κυμαίνονται από € 160.000 έως € 650.000, αποτελούν εξαιρετική επιλογή προς επενδυτική αξιοποίηση.

Οικιστικό τεμάχιο στην Κλήρου, Λευκωσία

Το ακίνητο βρίσκεται 1,2 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας και παρέχει εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τη Λευκωσία και το Παλαιχώρι. Έχει συνολικό εμβαδόν 9,732 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το ακίνητο υπάρχουν σχολείο, ιδιωτικό νοσοκομείο, υπεραγορά και εστιατόρια. Το ακίνητο είναι ιδανικό για ανέγερση κατοικιών.

Πωλείται ΤΩΡΑ στην τιμή των € 160.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Περιστερώνα, Πάφος

Το ακίνητο βρίσκεται 600μ. από το κέντρο του χωριού Περιστερώνα και 10 λεπτά από την Πόλη Χρυσοχούς. Έχει συνολικό εμβαδόν 10,348 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 40%. Προσφέρει υπέροχη θέα της γύρω περιοχής. Το ακίνητο απέχει μόλις 15 λεπτά από το Λάτσι, έναν από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς της Κύπρου, ενώ βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά από παραλίες, ψαροταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ. Το ακίνητο είναι ιδανικό για ανέγερση μόνιμων ή εξοχικών κατοικιών.

Πωλείται ΤΩΡΑ στην τιμή των € 225.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό οικόπεδο στην περιοχή ΣΟΠΑΖ, Λευκωσία

 

Πρόκειται για ένα εμπορικό οικόπεδο στην περιοχή ΣΟΠΑΖ. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην οδό Τζον Κέννεντυ, μόλις 635μ. από τον κυκλικό κόμβο του ΣΟΠΑΖ. Διαθέτει εμβαδόν γης 979 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 160% και 31μ. πρόσοψη. Το οικόπεδο περιβάλεται τόσο από οικιστικές, αλλά και από εμπορικές αναπτύξεις, όπως καταστήματα και υπεραγορές. Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποτελέι ιδανική και προσιτή επιλογή για ανάπτυξη γραφείων ή πολυκαταστήματος.

Πωλείται ΤΩΡΑ στην τιμή των €600.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικό τεμάχιο στη Σωτήρα, Αμμόχωστος

Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 330μ. από τη θάλασσα προσφέροντας υπέροχη θέα. Απέχει μόλις 7 λεπτά από τη Μαρίνα της Αγίας Νάπας και την παραλία Μακρόνησος. Έχει εμβαδόν 6,766 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 40%, ενώ εφάπτεται σε δρόμο με 90μ. πρόσοψη. Το ακίνητο είναι ιδανικό για τουριστικές αναπτύξεις όπως ξενοδοχεία, επαύλεις, μπάνγκαλοου, θέρετρα διακοπών ή και για οικιστική ανάπτυξη.

Πωλείται ΤΩΡΑ στην τιμή των € 650.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερα ακίνητα, πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoDeals της Gordian, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.gogordian.com/godeals.

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι