Επιλεγμένα ακίνητα σε όλες τις επαρχίες από μόλις €2.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 56 νέες ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτος

τις αποκλειστικές προσφορές και νέες εκστρατείες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στον Δήμο Στροβόλου, παρά την περιοχή ΓΣΠ, , εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο που εφάπτεται της οδού Αύρας και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €145.000. Το ακίνητο έχει καλές προσβάσεις περιμετρικά της πρωτεύουσας, και τον αυτοκινητόδρομο, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το «The Mall of Cyprus». Έχει εμβαδό περί τα 530 τ.μ. με πρόσοψη επί του δρόμου περί τα 30 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης που θέλουν να το αναπτύξουν με δύο ημιεφαπτόμενες κατοικίες.

Ξεχωρίζει επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με ξεχωριστό Τίτλο Ιδιοκτησίας σε μια εξαιρετική τοποθεσία παρά το Δημαρχείο Στροβόλου. Βρίσκεται στην οδό Θησέως η οποία έχει άμεσες προσβάσεις στις πολυσύχναστες Λεωφόρους Τσερίου, Στροβόλου, Αθηνών και Σταυρού, που αποτελούν κύριες οδικές αρτηρίες του Δήμου. Το διαμέρισμα διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €110.000 και είναι κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία και εστιατόρια. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο, ενώ διαθέτει και τζάκι. Το διαμέρισμα είναι κενό και αποτελεί ιδανική επιλογή για επενδυτές αφού μπορεί να αποκομίσει εισόδημα πέραν των €550/μήνα. Στην περίπτωση που τύχει ανακαίνισης θα μπορεί να εξασφαλίσει σταθερό εισόδημα πέραν των €600/μήνα.

Σε μια περιζήτητη και δημοφιλή τοποθεσία στον Άγιο Δομέτιο, εντοπίσαμε μοντέρνο, και άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που βρίσκεται περί τα 200 μέτρα βορειοδυτικά της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €138.000. Το διαμέρισμα είναι ευρύχωρο και προσφέρεται για οικογένειες λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης, αποθήκη στο υπόγειο και ανεξάρτητο Τίτλο Ιδιοκτησίας. Το γεγονός ότι είναι κενό, επιτρέπει στον εν δυνάμει αγοραστή του να το χρησιμοποιήσει για ιδιοκατοίκηση ή ακόμα και να το ενοικιάζει με πιθανό εισόδημα πέραν των €700/μήνα και απόδοση έναντι του κεφαλαίου πέραν του €6.5%.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στη Λάρνακα ξεχωρίσαμε ανακαινισμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται σε μία ελκυστική τοποθεσία στην ενορία του Σωτήρος και συγκεκριμένα, σε απόσταση μερικών μέτρων από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό της πόλης. Διατίθεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €105.000, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμο προς χρήση. Προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και την παραλία, ενώ είναι κενό και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το διαμέρισμα έχει τη δυναμική να ενοικιαστεί και να αποφέρει εισόδημα πέραν των €500/μήνα.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στη Λεμεσό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μοντέρνα, ανεξάρτητη διώροφη έπαυλη πολυτελείας με πισίνα και μεγάλη αυλή στην Ερήμη, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €685.000. Η έπαυλη αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια (τα δύο en-suite), καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, δωμάτιο παιχνιδιών, αποθήκη, τρία μπάνια, πλυσταριό, λεβητοστάσιο, καλυμμένες βεράντες και τζακούζι. Η κατοικία είναι ιδανική για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση σε στελέχη εταιρειών που εργάζονται στην Κύπρο και επιθυμούν να στεγάσουν την οικογένεια τους. Αξίζει να σημειωθεί πως έπαυλη βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα τεμαχίου και έτσι δίνει τη δυνατότητα στο κενό τμήμα του υπόλοιπου ακινήτου να διαχωρίζεται σε άλλα τρία οικόπεδα, με τις εργασίες διαχωρισμού να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Μοντέρνα κατοικία με μεγάλη αυλή διατίθεται και στην Παρεκκλησιά στην ενδεικτική τιμή των €300.000. Πρόκειται για κατοικία κατασκευής περί του 2015, δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων, η οποία βρίσκεται στη βόρειο τμήμα της κοινότητας παρά τον συνδετικό δρόμο Παρεκκλησιάς – Κελλακίου. Η κατοικία έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για ιδιοκατοίκηση ή/και ενοικίαση. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους και είναι ιδανική για οικογένειες.

 

ΠΑΦΟΣ

Στην Πάφο ξεχωρίσαμε διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων σε μια ελκυστική και αμιγώς οικιστική περιοχή στην Ενορία Αγίου Παύλου, στην ενδεικτική τιμή των €155.000. Η κατοικία αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος το οποίο διαθέτει συνολικά τέσσερις ημιανεξάρτητες οικίες. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Στην τουριστική περιοχή της Πέγειας εντοπίσαμε επίσης, μία διώροφη μεζονέτα τριών υπνοδωματίων, που απολαμβάνει μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €120.000. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις Θαλασσινές Σπηλιές και την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων. Η κατοικία διαθέτει επίσης ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με καλή απόδοση.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους