Ακίνητα που ξεχωρίζουν από μόλις €12.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή τη βδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει 40 νέες ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Διαμερίσματα και καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό
Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε ένα ευρύ φάσμα νέων ευκαιριών όσον αφορά ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι ιδανικά για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει αγοραστές τους.

Στον Δήμο Στροβόλου, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000 και βρίσκεται σε μία περιζήτητη τοποθεσία 100 μόλις μέτρα νότια της λεωφόρου Αθαλάσσας και 50 μόλις μέτρα ανατολικά της λεωφόρου Στροβόλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, διαμέρισμα με σοφίτα και κοινόχρηστη πισίνα, στον Δήμο Λάρνακας, το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €140.000 και απέχει μόλις 70 μέτρα από την δημοφιλή και ομορφότερη παραλία της πόλης, «Καστέλλα». Το διαμέρισμα αποτελεί εξαιρετική επιλογή καθώς βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, δίπλα από το Μακένζι, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Ειδικότερα αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία, ενώ μπορεί να διατεθεί προς ενοικίαση, εξασφαλίζοντας εισοδήματα με μακροχρόνιες αποδόσεις στον εν δυνάμει επενδυτή του. Παράλληλα, μπορεί να αξιοποιηθεί και για εξασφάλιση εισοδημάτων μέσω γνωστών πλατφόρμων ενοικίασης καταλυμάτων.

 

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στο Κολόσσι, ξεχωρίζουν τέσσερα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, τα οποία πωλούνται μαζί, στην ενδεικτική τιμή των €515.000. Τα δύο από αυτά ενοικιάζονται, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους, ενώ τα άλλα δύο είναι κενά.

 

Στην Λεμεσό εντοπίζεται επίσης, τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης με ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης 69 τ.μ., που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €325.000 και είναι ιδανικό για επένδυση. Βρίσκεται στην ενορία Αγίου Ιωάννη, επί της οδού Ασκληπιού, σε μια τοποθεσία όπου καταγράφεται έντονη κινητικότητα και εμπορική δραστηριότητα, ενώ αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου κτηριακού συγκροτήματος, διαθέτοντας ωστόσο ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αποτελείται από δύο καταστήματα με μεσοπάτωμα στο ισόγειο καθώς και ένα διώροφο (τύπου duplex) διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.

 

Οικόπεδα και γεωργικά χωράφια από €90.000
Αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίζουν επίσης, οικιστικά και τουριστικά οικόπεδα καθώς και γεωργικά χωράφια, που βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην Παλλουριώτισσα εντοπίσαμε στην ενδεικτική τιμή των €200.000, οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται μόλις 350 μέτρα από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο Frederick και διαθέτει ψηλό συντελεστή δόμησης (140%), γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση τετραώροφης πολυκατοικίας.
 

Στην Αγλαντζιά ξεχωρίσαμε οικιστικό χωράφι που βρίσκεται στον πυρήνα του Δήμου, περί τα 140 μέτρα από το αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €500.000.

 

Επιπρόσθετα, στο Γέρι εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο με διπλή πρόσοψη που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €127.000.

Στην επαρχία Λεμεσού ξεχωρίσαμε, οικιστικό οικόπεδο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη δημοφιλή παραλία "Lady's Mile", στην ενδεικτική τιμή των €95.000, οικιστικό οικόπεδο ιδανικό για ανέγερση κατοικίας στο Κολόσσι που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €130.000 και οικιστικό χωράφι στην κοινότητα Πύργου που μπορεί να αξιοποιηθεί ως ενιαία ιδιοκτησία ή/και για διαχωρισμό οικοπέδων και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €95.000.

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο με ψηλό συντελεστή δόμησης (120%) που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτιρίου και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000 καθώς και μεγάλο γεωργικό χωράφι, έκτασης 2.677 τ.μ., που εμπίπτει σε περιοχή αναδασμού και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €95.000.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά