Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Επιλεγμένα ακίνητα σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €1.500

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Όπως κάθε βδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει 56 νέες ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 31 Αυγούστου.

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτος

τις αποκλειστικές προσφορές και νέες εκστρατείες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

​Στην επαρχία Λευκωσίας εντοπίσαμε, διαμέρισμα τύπου στούντιο, στον πρώτο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας, ιδανικό για επένδυση, στην ενδεικτική τιμή των €80.000,  σε περιζήτητη τοποθεσία 100 μόλις μέτρα ανατολικά της λεωφόρου Λάρνακος, σε κοντινή απόσταση από το «BMH».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το οικιστικό οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στα Λατσιά στην ενδεικτική τιμή των €150.000, καθώς επίσης και οικιστικό τεμάχιο στο Γέρι, ιδανικό για εξασφάλιση μακροχρόνιων αποδόσεων στην ενδεικτική τιμή των €275.000.​

​Ξεχωρίσαμε επίσης, διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Τσέρι στην ενδεικτική τιμή των €450.000. Η έπαυλη διαθέτει μεγάλους εξωτερικούς χώρους, πισίνα, κήπο και ψησταριά.

​Σε ό,τι αφορά τα εμπορικά ακίνητα, αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει βιομηχανικό κτίριο στην Κοκκινοτριμιθιά,  το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Βιομηχανικής Ζώνης της περιοχής, στην ενδεικτική τιμή των €665.000. Το ακίνητο διέπεται από μακροχρόνια συμφωνία μίσθωσης με την Κυπριακή Δημοκρατία, και εντός του υπάρχει βιομηχανικό κτίριο με εμβαδό περί τα 1080 τ.μ. ενώ διαθέτει γραφειακούς χώρους 80 τ.μ. και μεσοπατώματος με βοηθητικό χώρο περί τα 260 τ.μ..

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα, σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα ξεχωρίσαμε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (δείτε 3D Virtual Tour) που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Ξεχωρίζει επίσης, οικιστικό χωράφι απέναντι από το Γυμνάσιο Λιβαδιών, κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη, στην ενδεικτική τιμή των €312.000.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει γεωργικό χωράφι εντός Αναδασμού στην κοινότητα Αυγόρου, με ενδεικτική τιμή τις €66.000.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λεμεσού και συγκεκριμένα, στην ενορία του Αγίου Ιωάννη, ξεχωρίσαμε ημιτελή τριώροφη πολυκατοικία που αποτελείται από οροφοδιαμερίσματα, η οποία διατίθεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €260.000.

Εντοπίσαμε ακόμη, ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων στη δημοφιλή και κεντρική περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στην ενδεικτική τιμή των €235.000.

Αυτή την εβδομάδα  στην επαρχία Λεμεσού ξεχωρίζουν επίσης, ακίνητα που είναι για επενδυτική κυρίως χρήση.

​Πρόκειται για εμπορικό κτίριο σε κομβικό σημείο της Αγίας Φύλας το οποίο ενοικιάζεται με μακροχρόνια συμβόλαια από ενοικιαστές μεγάλης εμβέλειας (€8.170 τον μήνα και απόδοση 5.4%) στην ενδεικτική τιμή πώλησης του €1.810.000. Στην ίδια περιοχή εντοπίζεται επίσης, μεγάλο οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 927 τ.μ. με ενδεικτική τιμή τις €230.000.

ΠΑΦΟΣ

Μεγάλο γωνιακό οικιστικό οικόπεδο με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα ξεχωρίσαμε στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου. Το ακίνητο, το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €160.000, διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%) που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτιρίου.

Επιπρόσθετα, εντοπίσαμε τέσσερα αγροτουριστικά διαμερίσματα στον πυρήνα της γραφικής κοινότητας της Κρήτου Τέρρα, σε πολύ μικρή απόσταση από διάφορα χωριά της περιοχής, μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Το κτίριο είναι παραδοσιακής κατασκευής καθώς είναι πετρόκτιστο, μεγάλης ηλικίας όμως έχει πλήρως ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από τρία στούντιο διαμερίσματα και ένα διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου. Διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €185.000.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Αυγούστου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης