H εκλεπτυσμένη και κομψή Έπαυλη 18 περιμένει αγοραστές(pics)

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανακοινώνει ότι η Έπαυλη 18 στο τεχνητό νησί έχει ολοκληρωθεί και ξεκίνησε ήδη να δέχεται επισκέψεις από ενδιαφερόμενους και πιθανούς αγοραστές. Αποτελώντας συνώνυμο της κομψότητας και του σύγχρονου σχεδιασμού, η show villa έχει επιπλωθεί και διακοσμηθεί πλήρως, επιτρέποντας έτσι στους ενδιαφερόμενους να βιώσουν την εμπειρία και να δημιουργήσουν πραγματικές εικόνες για τη μελλοντική τους ζωή στο εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Η Έπαυλη 18, η οποία βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του έργου και εντός της μαρίνας, αποτελείται από τέσσερα επίπεδα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια-σουίτες. Ανάμεσα στα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι ο ιδιωτικός χώρος αγκυροβόλησης σκάφους, η πισίνα υπερχείλισης με θέα στη μαρίνα, οι πλούσιοι εσωτερικοί χώροι, καθώς και ο κήπος στον τελευταίο όροφο απ’ όπου η θέα είναι ανεπανάληπτη. Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, η έπαυλη προσφέρει μοντέρνα αισθητική, πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και ασφάλεια αφού το ισόγειο είναι κατασκευασμένο 4,5 μέτρα πάνω από τη επιφάνεια της θάλασσας.

Με κομψές γύψινες επιφάνειες, επενδύσεις τοίχων με τοπική πέτρα από λατομεία της Κύπρου και μεγάλα ανοίγματα επενδυμένα με υπερμεγέθεις συρόμενες γυάλινες πόρτες που αναδεικνύουν την εκπληκτική θέα και επεκτείνουν τους κύριους χώρους διαβίωσης, οι επαύλεις στη μαρίνα έχουν σχεδιαστεί με έμφαση έως και την τελευταία λεπτομέρεια έτσι ώστε να εντάσσονται αρμονικά στο περιβάλλον, αγκαλιάζοντας το concept του beachfront living. Η εσωτερική διαρρύθμιση ακολουθεί σύγχρονες προδιαγραφές με ενιαίους και ευρύχωρους χώρους, όλους προσανατολισμένους ιδανικά για απρόσκοπτη πρόσβαση προς τη θάλασσα.

 

Συνδυάζοντας αρμονικά την άνετη εσωτερική και εξωτερική διαβίωση, η εκλεπτυσμένη και κομψή Έπαυλη 18 είναι κατασκευασμένη και εξοπλισμένη με εξαιρετικά υλικά των υψηλότερων προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια υψηλής ποιότητας, σύστημα VRF (θέρμανσης και ψύξης) - κεντρικό σύστημα κλιματισμού ρυθμιζόμενο σε διάφορες ζώνες, σύστημα υποδαπέδιας θέρμανσης, οικιακό αυτοματισμό (smart-home), καθώς και πολλαπλούς βοηθητικούς χώρους. Η κουζίνα, η οποία είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, είναι σχεδιασμένη με καθαρές γραμμές και διαθέτει κομψές και ανθεκτικές επιφάνειες χαλαζία.

Είναι επίσης πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές όπως κεραμική εστία, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, απορροφητήρα, ενσωματωμένο ψυγείο και καταψύκτη, ειδικά διαμορφωμένο ψυγείο για τα κρασιά, καθώς και φούρνο μικροκυμάτων. Στα μπάνια και στα υπνοδωμάτια έχουν χρησιμοποιηθεί εισαγόμενα ξύλινα και πορσελάνινα πατώματα, ποιοτικές ντουλάπες και είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Αποτυπώνοντας το concept του beachfront living με τον καλύτερο τρόπο, η Έπαυλη 18 αποτελεί απόδειξη ότι το οικιστικό κομμάτι της Μαρίνας Αγίας Νάπας, συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό και τις απαραίτητες υποδομές για ένα απαράμιλλο περιβάλλον υψηλής αισθητικής και άνεσης. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στο τεχνητό νησί, το οποίο βρίσκεται εντός της λιμενολεκάνης της Μαρίνας, έχουν κατασκευαστεί συνολικά 12 πολυτελείς επαύλεις 3, 4 και 5 υπνοδωματίων, ενώ άλλες 23 βρίσκονται στη δυτική χερσόνησο της Μαρίνας, 12 με προσανατολισμό εντός της μαρίνας εκ των οποίων οι 6 διαθέτουν πρόσβαση σε ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού και 11 με απευθείας πρόσβαση στη τεχνητή παραλία.

 

Για πληροφορίες και επισκέψεις στην Έπαυλη 18 επικοινωνήστε με τμήμα πωλήσεων:

Τηλ: 23 300 550                                                   

Email: sales@marinaayianapa.com

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα