Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira Design: Ακίνητα με νέο concept ανάπτυξης

Ένα νέο και καινοτόμο εργαλείο προώθησης λανσάρει η Altamira Real Estate, επί τη ευκαιρία της νέας αναβαθμισμένης της ιστοσελίδας.

Πρόκειται για το “Altamira Design”, μέσω του οποίου η εξειδικευμένη ομάδα Project Development της Εταιρείας πρωτοτυπεί, εντοπίζοντας ακίνητα με μεγάλες προοπτικές αξιοποίησης για τα οποία στη συνέχεια, αφού τα αξιολογήσει σε συνεργασία με εξωτερικούς συμβούλους, διαμορφώνει προτάσεις ανάπτυξης με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής και τις δυνατότητες του ακινήτου.

Η ομάδα Project Development της Εταιρείας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα και να εκπονήσει όλες τις απαραίτητες μελέτες, ενώ βρίσκεται στη διάθεση των επενδυτών, τόσο κατά τη διάρκεια της υποβολής προσφοράς, όσο και στις μετέπειτα φάσεις που αφορούν την ανάπτυξη των έργων.

Η Εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει τέσσερα έργα και τις προοπτικές ανάπτυξής τους, εκ των οποίων τα δύο έχουν ήδη λάβει προσφορές. Πρόκειται για κτήρια εμπορικής και οικιστικής χρήσης στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία (PR12514) και στην περιοχή της Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα (PR14728).

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με το αρχιτεκτονικό γραφείο, ώστε να προχωρήσει στην εν λόγω ανάπτυξη, γεγονός που τους δίνει μία σειρά πλεονεκτημάτων, καθώς υπάρχει ήδη έτοιμη μελέτη. Γεγονός που επιτρέπει στην ανάπτυξη του έργου να προχωρήσει πιο γρήγορα.

Τα σχέδια που παρουσιάζονται αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Altamira ή/και του δημιουργού και απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση ή εκμετάλλευση τους χωρίς τη ρητή συγκατάθεση της Altamira.

 

  

 
Δύο ακίνητα για τα οποία η Altamira Real Estate παρουσιάζει νέο concept ανάπτυξης είναι:

Δύο Συνεχόμενα Τεμάχια (PR14396) που διατίθενται στην ενδεικτική τιμή του €1.000.000 - Πύλα, Λάρνακα για τα οποία έχει ετοιμαστεί ενδεικτικά μια ολοκληρωμένη μελέτη η οποία περιλαμβάνει ένα μεικτής εμπορικής και τουριστικής χρήσης τριώροφο κτίριο με όλα τα ακόλουθα:
 

  

  

ισόγειο: κατάστημα, καφετέρια/εστιατόριο, γυμναστήριο και σπα

1ος όροφος: 12 στούντιο-διαμερίσματα

2ος και 3ος όροφος: διαμερίσματα 2-3 υπνοδωματίων

Εμπορικό Οικόπεδο (PR14692) που διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €580.000 - Αγλαντζιά, Λευκωσία για το οποίο έχει ετοιμαστεί ενδεικτικά μια ολοκληρωμένη μελέτη η οποία περιλαμβάνει ένα εξολοκλήρου εμπορικής χρήσης πενταώροφο κτίριο με γραφειακούς και βοηθητικούς χώρους

 

  

  

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής προσφορών μέχρι την Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023