Δέκα οικιστικά assets of the month από €50.500

Συνολικά 149 ακίνητα σε όλη την Κύπρο διαθέτει προς πώληση η REMU, Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου, στο πλαίσιο της πρόσφατης καμπάνιας της "Asset of the Month".

Η εκστρατεία, η οποία άρχισε στις 18 Ιουνίου, έχει ισχύ μέχρι την 16η Ιουλίου 2021.

Η ιδέα του Asset of the Month σχετίζεται με μειωμένες τιμές προώθησης σε ορισμένα περιουσιακά στοιχεία σε ολόκληρη την Κύπρο, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες ακινήτων και τις γεωγραφικές περιοχές. Αυτά τα επιλεγμένα ακίνητα (οικιστικά και γη) είναι άμεσα διαθέσιμα στις χαμηλότερες τιμές, με τα περιουσιακά στοιχεία να προσφέρονται σε υποψήφιους αγοραστές βάσει προτεραιότητας.

Το InBusinessNews επέλεξε δέκα οικιστικά ακίνητα, με τιμές που αρχίζουν από €50.500.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αναρίτα, Πάφος - €50.500
Ζητούμενη τιμή:
€69.000
Τιμή Asset of the month: €50.500
 

Διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών «Anarita Valley - Block 9», το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Μαρίνας, 600 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου.
 

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 52 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία με κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

Το διαμέρισμα απολαμβάνει τη χρήση ενός ακάλυπτου χώρου στάθμευσης και της κοινόχρηστης πισίνας. Διαθέτει split units και παράθυρα με διπλά τζάμια.

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου, Λάρνακα - €62.400
Ζητούμενη τιμή:
€80.000
Τιμή Asset of the month: €62.400
 

Το ακίνητο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του συγκροτήματος 5 του συγκροτήματος κατοικιών «Artemis Panorama blocks 1-7» στην Τερσεφάνου.

Το συγκρότημα βρίσκεται στην οδό Διός, σε απόσταση 1,8 χιλιόμετρα δυτικά του χωριού Κίτι, 3,9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του χωριού Μενεού και 6 χιλιόμετρα δυτικά της παραλίας.

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 74 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια, καθώς και προβλέψεις για split units. Έχει επίσης το δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο, Λευκωσία - €65.000
Ζητούμενη τιμή:
€77.500
Τιμή Asset of the month: €65.000

 

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας πενταόροφης πολυκατοικίας, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή, 250 μέτρα ανατολικά της δημοτικής αγοράς και 300 μέτρα βόρεια της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Έχει καλή πρόσβαση στην οδό Καλλιπόλεως και στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα με πολλές ανέσεις, όπως εστιατόρια, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας.

 

 

Το διαμέρισμα έχει εσωτερικό χώρο 75 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και σκεπαστή βεράντα.
 

 Διαθέτει κεραμικό δάπεδο, παράθυρα από μονό τζάμι αλουμινίου με πλαστικά shutters και μία μονάδα a / c split.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Παραλίμνι - €72.500
Ζητούμενη τιμή:
€87.000
Τιμή Asset of the month: €72.500
 

Το ακίνητο, το οποίο είναι διώροφο και αποτελεί μέρος του «D. Diplaros Kataskeue Αρ. 10 ", βρίσκεται στην οδό Αποστόλου Ανδρέα, 700 μέτρα βορειοδυτικά του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Γυμνάσιο Παραλιμνίου.

 

Το περιουσιακό στοιχείο έχει εμβαδόν 80 τ.μ.

 

 

Αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια και ένα ντους στον πρώτο όροφο. Διαθέτει δάπεδο από κεραμικά πλακίδια και split units. Το διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο.

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία - €84.500
Ζητούμενη τιμή:
€107.000
Τιμή Asset of the month: €84.500
 

Το ακίνητο βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του «Kennedy Towers», στην οδό Ελευθερουπόλεως και στη λεωφόρο Κένεντι, 200 μέτρα δυτικά των κεντρικών γραφείων της Τράπεζας Κύπρου και 325 μέτρα νοτιοανατολικά της διασταύρωσης της λεωφόρου Κένεντι και Εσπερίδων.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 101 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Σωτήρος, Λάρνακα - €100.500
Ζητούμενη τιμή:
€132.000
Τιμή Asset of the month: €100.500

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του «Diofilova Court 3», στην οδό Γρηγορίου Παπαφλέσσα, 325 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού σταδίου του Αμμόχωστου, 75 μέτρα νοτιοανατολικά της Λύσου Σανταμά και 300 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.
 

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 119 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια (ένα en-suite). Διαθέτει κεραμικό δάπεδο, παράθυρα με διπλά τζάμια και split units. Έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στη Γερμασόγεια - €140.500
Ζητούμενη τιμή:
€174.000
Τιμή Asset of the month: €140.500
 

Το ακίνητο βρίσκεται στο ισόγειο του «Semiramis Court - Block B», στην οδό Βολτέρου, 350 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Γεωργίου Α ’και 330 μέτρα βορειοδυτικά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία.

Το διαμέρισμα, το οποίο έχει εμβαδόν 115 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, τουαλέτα επισκεπτών και δύο σκεπαστές βεράντες που μετατράπηκαν σε δωμάτια.

Έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής 96 τ.μ. στο ισόγειο. Διαθέτει ακόμα κεραμικά δάπεδα και split units.

 

Σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Πισσούρι - €208.500
Ζητούμενη τιμή:
€273.000
Τιμή Asset of the month: €208.500
 

Η οικία είναι μέρος του οικιστικού συγκροτήματος "Sun Dance Hills", το οποίο βρίσκεται στην οδό Προφήτη Ηλία στο νότιο όριό της, 700 μέτρα νότια του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου, 700 μέτρα δυτικά του κέντρου του χωριού Πισσούρι και 2,8 χλμ. βόρεια της θάλασσας.

 

 
Το περιουσιακό στοιχείο έχει εμβαδόν 160 τ.μ. 

 

Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας, κουζίνα και ένα ντους στο ισόγειο. 

 

 

 

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι ιδιωτικό) και ένα μπάνιο. Το σπίτι διαθέτει ιδιωτική πισίνα και σκεπαστό χώρο στάθμευσης. Διαθέτει split units, διπλά τζάμια και τζάκι.

Σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λακατάμια - €278.000
Ζητούμενη τιμή:
€350.000
Τιμή Asset of the month: €278.000
 

Βρίσκεται στη γωνία των οδών Δερύνειας και Αγκαστίνας, 150 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας, περίπου 600 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' και 850 μέτρα νοτιοανατολικά από τον κυκλικό κόμβο "ΜΕΤΡΟ".

Το ακίνητο έχει έκταση 185 τ.μ. και αποτελείται από μια είσοδο, καθιστικό-τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, πλυσταριό, τουαλέτα επισκεπτών και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο στο ισόγειο και τρία υπνοδωμάτια (το ένα είναι ιδιωτικό), ένα γραφείο και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο.

Εξωτερικά υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα με χώρο μπάρμπεκιου, πίσω αυλή και καλυμμένη θέση στάθμευσης.

 

Σπίτι πέντε υπνοδωματίων στη Ψημολόφου, Λευκωσία - €290.000
Ζητούμενη τιμή:
€368.000
Τιμή Asset of the month: €290.000
 

Η οικία βρίσκεται στην οδό Λεοντίου, 780 μέτρα βορειοανατολικά από την κοινότητα Ψυμολόφου και 450 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Μαχαιρά.

 

Το σπίτι αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνα, ένα δωμάτιο πλυντηρίων, ένα WC επισκεπτών, ένα υπνοδωμάτιο και ένα λεβητοστάσιο στο ισόγειο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι en-suite, γκαρνταρόμπα, μπάνιο και μικρή κουζίνα.

 

Έχει πρόβλεψη για θέρμανση πετρελαίου και split units, διπλά τζάμια και δύο καλυμμένες θέσεις στάθμευσης.

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους