Προς πώληση 12 σπίτια από €100.000 και 4 διαμερίσματα από €50.000

Κατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα και στούντιο διαθέτει προς πώληση η Altamira.

Η τελευταία της καμπάνια περιλαμβάνει συνολικά 12 κατοικίες και 4 διαμερίσματα σε όλες τις περιοχές της Κύπρου.

Οι τιμές των σπιτιών αρχίζουν από €100.000, ενώ οι τιμές των διαμερισμάτων από €50.000.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Δάλι - €100.000
Διώροφη κατοικία στην καρδιά του Δήμου Ιδαλίου, σε απόσταση περί τα 250 μέτρα βορειοανατολικά του Δημαρχείου.

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα,  εστιατόρια, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους.

 

Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και αποθήκη  στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 139 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ.

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Παραδοσιακή κατοικία ενός υπνοδωματίου στην Πάχνα - €100.000
Παραδοσιακή διώροφη κατοικία, η οποία εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Πάχνας της επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού περί τα 50 μέτρα νότια από το δημοτικό σχολείο Πάχνας. Η κατοικία διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.

 

Η κατοικία έχει κατασκευαστεί πριν πολλά χρόνια με παραδοσιακά υλικά και τοιχοποιία από πέτρα/πλινθάρι. Στο ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι με καθιστικό και αποχωρητήριο / ντους. Στον πρώτο όροφο διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 150 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 396 τ.μ. (περίπου).

Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία. 

 

Η κατοικία αποτελεί το 33/100 μερίδιο του ακινήτου και τοποθετείται  στο βορειοανατολικό του τμήμα.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.


Κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Τίμη, Πάφος - €115.000
Διώροφη κατοικία σε απόσταση περί τα 750 μέτρα νοτιοδυτικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και περί τα 100 μέτρα βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας Τίμης.

Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες, τον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο της Πάφου.

 

Η κατοικία βρίσκεται στο νότιο τμήμα του ακινήτου και αποτελεί στο 1/2 μερίδιο με εμβαδό γης 114 τ.μ. (περίπου). 

Στο ισόγειο διαθέτει καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και βεράντες. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο/ντους και καλυμμένες βεράντες.
 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 128 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 12 τ.μ. (περίπου) και της αποθήκης σε 13 τ.μ. (περίπου).

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.


Κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Άχνα - €126.000
Ισόγειος κατοικία στην Κοινότητα Άχνα της επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται περί τα 650 μέτρα νοτιοανατολικά του Σταδίου Άχνας και περί τα 550 μέτρα βορειοδυτικά της εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίας Μαρίνας. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά.

 

Το επίπεδο συντήρησης της κατοικίας είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλοτραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το εμβαδόν του κλειστού χώρου είναι 116 τ.μ. (περίπου)., των καλυμμένων βεραντών 22 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών 22 τ.μ. (περίπου). Η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής.

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

 

Το ακίνητο εμπίπτει εντός Ζώνης Βρετανικών Βάσεων.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Παύλο, Πάφος - €155.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και αμιγώς οικιστική περιοχή στην Ενορία  Άγιος Παύλος του Δήμου Πάφου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 500 μέτρα νοτιοδυτικά του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και περί τα 600 μέτρα νότια του Γυμνάσιου Άγιου Παύλου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς το κέντρο του Δήμου και τον αυτοκινητόδρομο.

 

Η κατοικία αποτελεί μέρος του οικιστικού συγκροτήματος «Diana 21», το οποίο αποτελείται από συνολικά τέσσερις ημιανεξάρτητες κατοικίες. Έχει ανεγερθεί περί το έτος 1997 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της κατοικίας είναι ικανοποιητικό.
 

Αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια μπάνιο/αποχωρητήριο και καλυμμένο μπαλκόνι.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 122 τ.μ. (περίπου) πλέον 10 τ.μ. (περίπου) καλυμμένες βεράντες και 9 τ.μ. (περίπου) ακάλυπτες βεράντες.

 

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Γ.


Κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €175.000
Ισόγειος κατοικία σε μια κεντρική τοποθεσία του Δήμου Στροβόλου, σε απόσταση περί τα 115 μέτρα νοτιοανατολικά της λεωφόρου Στροβόλου και περί τα 175 μέτρα ανατολικά της «PEPSI».

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Πρόκειται για τοποθεσία με διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας της και προσπελασιμότητας της.

Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι / τραπεζαρία ως ενιαίος χώρος, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων, δωμάτιο μπάνιου και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 140 τ.μ. (περίπου).

 

Σημειώνεται ότι το ακίνητο εμπίπτει σε ζώνη Κα5, η οποία επιτρέπει την ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Καϊμακλί - €180.000
Ισόγειος ημιανεξάρτητη κατοικία στην Eνορία Καϊμακλί, του Δήμου Λευκωσίας. Βρίσκεται επί της οδού Κασσάνδρας, περί τα 100 μέτρα νοτιοανατολικά από τη Λεωφόρο Αγίου Ανδρέου και περί τα 325 δυτικά του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας.

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις, όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας.

 

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα (Β) με εμβαδό γης περί τα 307 τ.μ. (περίπου).

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με ντους/ αποχωρητήριο) και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το υπόγειο αποτελείται  από καλυμμένο χώρο στάθμευσης, μια αποθήκη και ένα βοηθητικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 125 τ.μ. και του υπογείου σε 100τ.μ.

 

Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει συμφωνία διανομής.

Η κατοικία εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα3, η οποία επιτρέπει την ανάπτυξη τριώροφου κτηρίου.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Μεζονέτα τριών υπνοδωματίων στη Δερύνεια - €185.000
Η μεζονέτα βρίσκεται σε απόσταση περί τα 420 μέτρα νοτιοδυτικά του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και περί τα 170 μέτρα βορειοανατολικά του κύριου δρόμου Δερύνειας – Παραλιμνίου.

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους.

 

Η μεζονέτα ανεγέρθηκε περί το 2012 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Αποτελείται από κουζίνα/σαλόνι ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων  στο ισόγειο. Στον πρώτο όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ντους και μπάνιο.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 129 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 7 τ.μ.

 

Η μεζονέτα είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Χλώρακα - €242.000
Ισόγειος κατοικία, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της κοινότητας, 100 μέτρα νότια από την εκκλησία του χωριού και εφάπτεται του κτηρίου του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας.

Βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, όπως υπεραγορές, σχολεία, στάσεις λεωφορείων κλπ. Η κατοικία βρίσκεται μόνο πέντε λεπτά μακριά από τις όμορφες παραλίες της περιοχής αφού απέχει περίπου 1 χλμ. από την θάλασσα. Επιπλέον, το κέντρο της Πάφου είναι σε επίσης κοντινή απόσταση.
 

Πρόκειται για κατοικία που έχει ανεγερθεί το 1990 και έχει ανακαινιστεί το 2008. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό.

 

Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε ακάλυπτη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, αποχωρητήριο με Jacuzzi και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με κήπο, ψησταριά και χώρος στάθμευσης.

 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες με χρήση της ως πρώτη ή παραθεριστική κατοικία.

 

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Τσέρι - €360.000
Ανεξάρτητη κατοικία τύπου “split level” στην ανατολική περιφέρεια του Δήμου Τσερίου, περί τα 625 μέτρα από το Δημοτικό Σχολείο. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, αμιγώς οικιστική περιοχή, η οποία σε πολύ κοντινή απόσταση διαθέτει σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.

 

Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, ενώ το υπερυψωμένο τμήμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (από τα οποία το ένα διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους και γκαρνταρόμπα) και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται περί τα 218τ.μ. πλέον περί τα 38 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

 

Το υπόγειο έχει εμβαδό 174 τ.μ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστή λειτουργική μονάδα εφόσον διαθέτει πέντε ξεχωριστά δωμάτια, αποχωρητήριο, ξεχωριστό ντους και αποθήκη. Η διαρρύθμισή του είναι κατάλληλη για αξιοποίησή του ως χώρος εργασίας.

Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε ύψωμα και έχει απρόσκοπτη θέα προς την ευρύτερη περιοχή.

 

Αποτελεί μοναδική περίπτωση ακινήτου καθώς μπορεί να συνδυάσει την κατοικία με τον χώρο εργασίας.

 

Ανεξάρτητη κατοικία έξι υπνοδωματίων στην Ασγάτα, Λεμεσός - €450.000
Ανεξάρτητη ισόγειος κατοικία έξι υπνοδωματίων με πισίνα στην κοινότητα Ασγάτα, στην Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται μόλις 500 μέτρα βορειοανατολικά του κέντρου του χωριού και 1.7 χλμ. νότια από το φράγμα Καλαβασού.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2011 περίπου και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από χωλ, σαλοτραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, καθιστικό, επιπλέον κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, ντους με αποχωρητήριο και έξι υπνοδωμάτια. Τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν ενσωματωμένο αποχωρητήριο με μπάνιο, ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. Επιπλέον, υπάρχει σοφίτα με εμβαδόν 30 τ.μ.

 

Σημειώνεται ότι κάποια από τα τελειώματα της κατοικίας δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη. Συνεπώς, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα μπορεί να τα επιλέξει ανάλογα με την προσωπική του αισθητική και γούστο. 

Πρόκειται για ένα σπίτι ευρύχωρο με όμορφα διαμορφωμένους χώρους. Εξωτερικά, εκτός από πισίνα, διαθέτει κιόσκι και δύο ημιτελείς βοηθητικές οικοδομές συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. (δωμάτιο υπηρεσίας, χώροι στάθμευσης, πλυσταριό, χώρος ψησταριάς, αποθήκες και μηχανοστάσιο).

 

Προνόμιο αποτελεί η μεγάλη αυλή με πισίνα που σε συνδυασμό με την άνεση των εσωτερικών χώρων καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.

 

Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Δ.

 

Οικιστικό κτήριο στους Αγίους Τριμιθιάς - €490.000
Το ακίνητο προς πώληση αφορά διώροφο οικιστικό κτήριο σε μια ήσυχη τοποθεσία, στην κοινότητα Αγίοι Τριμιθιάς της επαρχίας Λευκωσίας. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας σε απόσταση περί τα 250 μέτρα νότια από την εκκλησιά των Αγίων Αναργύρων. Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες. Επιπλέον, το ακίνητο έχει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και δήμους, καθώς και την πόλη της Λευκωσίας.

 

Το κτήριο αποτελείται από δυο διώροφες κατοικίες και μια ισόγεια κατοικία. Η οικοδομή κατασκευάστηκε περί το 2011 και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης.

 

Η διώροφη κατοικία στο δυτικό τμήμα έχει εμβαδό εσωτερικού χώρου 336 τ.μ. (περίπου) πλέον 50 τ.μ. (περίπου) σοφίτα.

Η κατοικία στο βορειοανατολικό τμήμα έχει εμβαδό εσωτερικού χώρου 147 τ.μ. (περίπου).

 

Η ισόγειος κατοικία τοποθετείται στο νοτιοανατολικό τμήμα του κτηρίου και έχει εμβαδό εσωτερικού χώρου 92 τ.μ. (περίπου).

 

 

 

Το γεγονός ότι διατίθεται ως ενιαία ιδιοκτησία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα και είναι κατάλληλο τόσο για εκμετάλλευση (ενοικίαση), όσο  και ιδιοχρησία.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Στούντιο €50.000 στην Πέγεια (οικιστικές μονάδες - €1.430.000)
Οικιστικές μονάδες σε μια ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 480 μέτρα ανατολικά του Δημαρχείου.

 

Είναι ιδανικά τοποθετημένες κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και την δημοφιλή παραλία του «Coral Bay».

 

Τα ακίνητα αποτελούν μέρος του συγκροτήματος «Coral View», το οποίο ανεγέρθηκε περί το 2010. Συγκεκριμένα πρόκειται για 13 κατοικίες δύο υπνοδωματίων, τρία διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου.
 

Απολαμβάνουν ωραία θέα προς την θάλασσα.

Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση, αφού μπορούν ενοικιαστούν μακροπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα με καλή απόδοση.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λιβάδια, Λάρνακα - €90.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και καθαρά οικιστική τοποθεσία στον Δήμο Λιβαδιών, στην Επαρχία Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 1.1 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου του Δήμου και περί τα 980 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου.

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την πόλη της Λάρνακας, τον αυτοκινητόδρομο και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «KAMIROS COMPLEX», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό.

 

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας/κουζίνας, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας, διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 74 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 27 τ.μ.

Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Το διαμέρισμα είναι κενό και κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία.

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στη Χρυσοπολίτισσα, Λάρνακα - €100.000
Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (Δείτε 3D Tour) στην Ενορία Χρυσοπολίτισσας του Δήμου Λάρνακας.

 

Βρίσκεται επί της οδού Έκτορος απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου και σε απόσταση περί τα 460 μέτρα νότια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τη δημοφιλή παραλία των Φοινικούδων.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «ELENA COURT». Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα με καλό επίπεδο κατασκευής και συντήρησης.

Αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και καλυμμένη βεράντα.

 

Θεωρείται ως μια πολύ καλή ευκαιρία, αφού βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση. Δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Δομέτιο, Λευκωσία - €117.000
Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε δημοφιλή τοποθεσία, στην ενορία Άγιος Γεώργιος, του Δήμου Αγίου Δομετίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Βρίσκεται επί της οδού Χαρίλαου Μιχαήλ, σε απόσταση περί τα 70 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Δημοκρατίας και περί τα 200 μέτρα βορειοδυτικά της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας.

 

Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας.

 

Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 102 και βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας τριώροφης πολυκατοικίας υψηλής αισθητικής με την ονομασία «Panayiotis C. by Nichom & Baterfil», η οποία ανεγέρθηκε περί το 2011. Είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και αποτελείται από μεγάλους και άνετους χώρους.

 

  

 Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Έχει εμβαδόν 77 τ.μ. κλειστών χώρων και 13 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Το ακίνητο είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με ψηλή απόδοση.

 

Η διαδικασία απόκτησης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου