Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Σύγχρονο εργοστάσιο στη Λευκωσία πουλά η Altamira (pics)

Ένα σύγχρονο εργοστάσιο στην επαρχία Λευκωσίας διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργοστάσιο και μονάδα αποθήκευσης που λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα ως εργοστάσιο/συσκευαστήριο λαχανικών στην κοινότητα Ψημολόφου στην επαρχία Λευκωσίας και είναι διαθέσιμο προς πώληση στην ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy.

Η ενδεικτική του τιμή ανέρχεται στις €850.000. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Το εργοστάσιο βρίσκεται σε απόσταση 2.4 χιλιομέτρων από το κέντρο της Κοινότητας και σε απόσταση περίπου 550 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο Ψημολόφου- Αναλιόντα. Έχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις γειτονικές κοινότητες όπως το Τσέρι και η Δευτερά.

 

 
Η ευρύτερη περιοχή γύρω από το εργοστάσιο είναι κατά κύριο λόγο γεωργική και περιλαμβάνει καλλιεργήσιμη γη και μικρό αριθμό γεωργικών υποστατικών.

Το εργοστάσιο έχει συνολικό εμβαδόν γης 9.193 τ.μ. και εσωτερικούς χώρους 1.105 τ.μ..

 

 
Κατασκευάστηκε περί τα τέλη της δεκαετίας του 2000 με υψηλής ποιότητας και μοντέρνα υλικά, ενώ διαθέτει την απαραίτητη άδεια οικοδομής καθώς και τελική έγκριση.

Το ισόγειο του κτηρίου αποτελείται από ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο/συσκευαστήριο, ψυγεία, χώρους φόρτωσης/εκφόρτωσης, αποθηκευτικούς χώρους, δωμάτιο παραλαβής λαχανικών και άλλων πρώτων υλών και βοηθητικούς/διοικητικούς χώρους όπως γραφεία, κουζίνα και χώρους υγιεινής.

 

Ο όροφος αποτελείται από γραφειακούς χώρους, δωμάτιο νυχτοφύλακα, αποχωρητήριο, αποθήκη και ακάλυπτη βεράντα.

Εξωτερικά του κτηρίου υπάρχει μεγάλος ασφαλτοστρωμένος χώρος στάθμευσης, ενώ περιμετρικά του τεμαχίου υπάρχει περίφραξη.

Το νότιο τμήμα του τεμαχίου είναι κενό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς καλλιέργειας, επέκταση του χώρου στάθμευσης ή ακόμη και για πιθανή επέκταση του εργοστασίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες αναφορικά με το ακίνητο, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.altamirarealestate.com.cy/factory-for-sale/nicosia/psimolofou/pre-owned/pr12737/117942/1

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023