Σύγχρονο εργοστάσιο στη Λευκωσία πουλά η Altamira (pics)

InBusinessNews  14/05/2021 10:20
Σύγχρονο εργοστάσιο στη Λευκωσία πουλά η Altamira (pics)

Σύγχρονο εργοστάσιο στη Λευκωσία πουλά η Altamira (pics)

InBusinessNews  14/05/2021 10:20

Ένα σύγχρονο εργοστάσιο στην επαρχία Λευκωσίας διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργοστάσιο και μονάδα αποθήκευσης που λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα ως εργοστάσιο/συσκευαστήριο λαχανικών στην κοινότητα Ψημολόφου στην επαρχία Λευκωσίας και είναι διαθέσιμο προς πώληση στην ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy.

Η ενδεικτική του τιμή ανέρχεται στις €850.000. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Το εργοστάσιο βρίσκεται σε απόσταση 2.4 χιλιομέτρων από το κέντρο της Κοινότητας και σε απόσταση περίπου 550 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο Ψημολόφου- Αναλιόντα. Έχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις γειτονικές κοινότητες όπως το Τσέρι και η Δευτερά.

altamiraergostasio2

 
Η ευρύτερη περιοχή γύρω από το εργοστάσιο είναι κατά κύριο λόγο γεωργική και περιλαμβάνει καλλιεργήσιμη γη και μικρό αριθμό γεωργικών υποστατικών.

Το εργοστάσιο έχει συνολικό εμβαδόν γης 9.193 τ.μ. και εσωτερικούς χώρους 1.105 τ.μ..

altamiraergostasio3

 
Κατασκευάστηκε περί τα τέλη της δεκαετίας του 2000 με υψηλής ποιότητας και μοντέρνα υλικά, ενώ διαθέτει την απαραίτητη άδεια οικοδομής καθώς και τελική έγκριση.

Το ισόγειο του κτηρίου αποτελείται από ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο/συσκευαστήριο, ψυγεία, χώρους φόρτωσης/εκφόρτωσης, αποθηκευτικούς χώρους, δωμάτιο παραλαβής λαχανικών και άλλων πρώτων υλών και βοηθητικούς/διοικητικούς χώρους όπως γραφεία, κουζίνα και χώρους υγιεινής.

altamiraergostasio4

Ο όροφος αποτελείται από γραφειακούς χώρους, δωμάτιο νυχτοφύλακα, αποχωρητήριο, αποθήκη και ακάλυπτη βεράντα.

altamiraergostasio5

Εξωτερικά του κτηρίου υπάρχει μεγάλος ασφαλτοστρωμένος χώρος στάθμευσης, ενώ περιμετρικά του τεμαχίου υπάρχει περίφραξη.

Το νότιο τμήμα του τεμαχίου είναι κενό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς καλλιέργειας, επέκταση του χώρου στάθμευσης ή ακόμη και για πιθανή επέκταση του εργοστασίου.

altamiraergostasio6

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες αναφορικά με το ακίνητο, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.altamirarealestate.com.cy/factory-for-sale/nicosia/psimolofou/pre-owned/pr12737/117942/1

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας