Hot spot για πλουσίους το μεσογειακό lifestyle της Κύπρου

Δελτίο Τύπου  28/04/2021 08:09
Hot spot για πλουσίους το μεσογειακό lifestyle της Κύπρου

Hot spot για πλουσίους το μεσογειακό lifestyle της Κύπρου

Δελτίο Τύπου  28/04/2021 08:09

Ψηλά στις προτιμήσεις των πολυεθνικών και ξένων επιχειρηματικών στελεχών οι οποίοι αναζητούν την ιδανική τοποθεσία για τη δημιουργία διεθνών και περιφερειακών κεντρικών γραφείων, φιγουράρει η Κύπρος. Η χώρα μας, με την στρατηγικά γεωγραφική της θέση και την συμμετοχή της ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρέχει πρόσβαση στην ευρωπαϊκή ενιαία αγορά των 450 εκατομμυρίων ανθρώπων και αποτελεί ασφαλής βάση για επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις εξελισσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η στρατηγική θέση της Κύπρου, οι προηγμένες υποδομές και η υψηλή ποιότητα ζωής δεν αποτελούν μόνο τους βασικούς λόγους για να μετεγκατασταθούν και να ζήσουν οι ξένοι στο νησί, αλλά αποτελούν τα κριτήρια για να επιλέξουν την Κύπρο για να επενδύσουν. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ενισχύονται περαιτέρω με το ισχυρό και διαφανές νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και από το ελκυστικό, διαφανές φορολογικό καθεστώς που είναι πλήρως συμβατό με τους διεθνείς νόμους και κανονισμούς της ΕΕ, του ΟΟΣΑ, παρέχοντας ευρύ φάσμα κινήτρων και πλεονεκτημάτων για νομικά και φυσικά πρόσωπα.

Το μεσογειακό lifestyle που μαγεύει

Ο καλός καιρός, οι ειδυλλιακές παραλίες και η γεωγραφική τοποθέτηση της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο, την καθιστούν ως μια από τις ελκυστικές χώρε για εύπορους και άτομα υψηλής εισοδηματικής στάθμης από όλο τον κόσμο για την απόκτηση πρώτης ή δεύτερης κατοικίας. Η χώρα μας είναι σε θέση να ανταγωνιστεί ισάξια περιοχές της νότιας Γαλλίας και της γαλλική Ριβιέρας, της Ελλάδας και τα ελληνικά νησιά, την Ιταλική Ριβιέρα και τις Βαλεαρίδες Νήσους για να προσελκύσει high-end τουρίστες και ένοικους. Η πλούσια ιστορία και η πολιτιστική της κληρονομιά, ο καιρός, οι γαστρονομικές εμπειρίες σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις όπως τα διεθνή σχολεία, οι υπηρεσίες άριστης υγειονομικής περίθαλψης, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα γήπεδα γκολφ, οι μαρίνες και τα high-end ακίνητα καθιστούν την Κύπρο έναν ελκυστικό, ασφαλή και κοσμοπολίτικο προορισμό.

The Cyprus Real Estate Investment Summit & EXPO

Στο πλαίσιο του The Cyprus Real Estate Investment Summit & EXPO θα παρουσιαστεί η αγορά ακινήτων στην Κύπρο, ενώ θα αναλυθούν οι παράγοντες που έχουν καταστήσει την χώρα μας σε έναν από τους πιο ελκυστικούς μεσογειακούς προορισμούς για την απόκτηση κύριας ή δευτερεύουσας κατοικία / εξοχικής κατοικίας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα και οι αποδώσεις τους.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις 19 Μαΐου 2021 και θα φιλοξενήσει διαδικτυακά πέραν των 200 συνέδρων από το εξωτερικό.

Χορηγοί μέχρι στιγμής: Aphrodite Hills, Cyfield, Leptos και Pafilia

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ - Website link: https://www.imhbusiness.com/en/cyprus-real-estate-investment-summit-expo

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γίνεται χορηγός του συνεδρίου επικοινωνήστε με τον Αντρέα Λεοντιάδη τηλεφωνικώς στο 22505535 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο andreas@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας