Levanda Hills: Πολυτελείς επαύλεις στον Πρωταρά σε ελκυστικές τιμές

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου και υπερπολυτελούς συμπλέγματος εξοχικών κατοικιών «Levanda Hills» στην περιοχή Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά.

Το έργο, το οποίο αναβαθμίζει ουσιαστικά το τουριστικό προϊόν της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, περιλαμβάνει την κατασκευή 60 εξοχικών, πολυτελών επαύλεων, οι οποίες διατίθενται προς πώληση σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και απευθύνονται τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια αγορά. Μέχρι στιγμής  έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους οι 27 κατοικίες της Α’ φάσης του έργου, ενώ την περίοδο αυτή προχωρούν οι εργασίες για την ανέγερση των 33 επαύλεων της Β’ φάσης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2022.
 

Η ανάπτυξη «Levanda Hills» περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, τεσσάρων διαφορετικών αρχιτεκτονικών σχεδιασμών, με υπερπολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ιδιωτική πισίνα, roof garden και μοναδική θέα στη θάλασσα. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή είτε για εξοχική, είτε για μόνιμη κατοικία.

Το έργο συνδυάζει την κυπριακή παράδοση με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, την προηγμένη τεχνολογία και τα καινοτόμα υλικά κατασκευής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο της ανάπτυξης υπάρχει παιδική χαρά και ενιαίος χώρος πρασίνου. Οι αγοραστές μεταξύ άλλων, έχουν τη δυνατότητα επιλογής ολοκληρωμένων πακέτων επίπλωσης καθώς και υλικών για την τελική διαμόρφωση των χώρων.     

 

Το σύμπλεγμα αναπτύσσεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από δημοφιλείς παραλίες (Μουζούρα και Sirena Bay), ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην νέα μαρίνα Παραλιμνίου, σε εμπορικά καταστήματα, νυχτερινά κέντρα, υπεραγορές και εστιατόρια. Απέχει, επίσης, μόλις 5 λεπτά από την τουριστική περιοχή Περνέρα.   

Για περιήγηση στο έργο «Levanda Hills» μέσω 3d Live Tour: https://cloud.3dvista.com/hosting/7038231/3/index.htm

 

 

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα