Panorama Village: Ένα έργο στολίδι στον Πρωταρά

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του συγκροτήματος «Panorama Village», στην Αγία Τριάδα στον Πρωταρά, ενός υπερσύγχρονου συγκροτήματος υπερπολυτελών κατοικιών, το οποίο προσθέτει αξία στην τουριστική και αναπτυξιακή δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους οι πρώτες 25 κατοικίες της Α’ φάσης του έργου,  ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικέςς εργασίες για τη Β’ και Γ’ φάση, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντος του 2022.  Το όλο έργο περιλαμβάνει συνολικά 72 κατοικίες, έντεκα διαφορετικών σχεδιασμών.

Οι κατοικίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, την καλαισθησία, τον μεσογειακό χαρακτήρα, αλλά και την άνεση που προσφέρουν. Το συγκρότημα περιλαμβάνει κατοικίες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και μεγάλους εξωτερικούς χώρους, ενώ αρκετές διαθέτουν roof garden με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Οι κατοικίες διαθέτουν ακόμη σύστημα κλιματισμού σε κάθε δωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, μοντέρνα κουζίνα και υπνοδωμάτια, καθώς επίσης  και παράθυρα με διπλά τζάμια. Όλα τα κτήρια είναι ενεργειακής απόδοσης Β+. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων, όσον αφορά τη διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών τους χώρων.
 

Κατά τη σχεδιαστική διαδικασία του έργου μεγάλη έμφαση δόθηκε στον περιβάλλοντα χώρο και ως εκ τούτου όλες οι κατοικίες συνορεύουν με χώρους πρασίνου. Επιπλέον, η ανάπτυξη περιλαμβάνει στον πυρήνα της  πάρκο με αρκετά παιγνίδια για παιδιά. 

Οι επαύλεις του «Panorama Village» απευθύνονται τόσο στη διεθνή όσο και την εγχώρια αγορά, αποτελώντας ιδανική επιλογή είτε για εξοχική, είτε για μόνιμη κατοικία.

Το έργο βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή, πολύ κοντά στην νέα μαρίνα Παραλιμνίου και σε κοντινή απόσταση από μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής, ενώ συνορεύει με δασική κρατική γη. Στα κυριότερα πλεονεκτήματα του έργου περιλαμβάνεται επίσης η εύκολη πρόσβαση σε εμπορικά καταστήματα, νυχτερινά κέντρα,  σουπερμάρκετ και εστιατόρια, όπως και το γεγονός ότι  απέχει μόλις τρία  λεπτά από το κέντρο του Πρωταρά.  

Σε δηλώσεις του, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων του Ομίλου Giovani κος Γιωργος Ξυλοφαϊτης σημείωσε οτι  «Πρόκειται για ένα έργο στολίδι. Τα καινοτόμα υλικά κατασκευής, η σύγχρονη αρχιτεκτονική και η μεσογειακή φινέτσα κάνουν τη διαφορά. Μέχρι στιγμής πωλήθηκε ένας μεγάλος αριθμός κατοικιών και το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο».
 

Περισσότερα για το Panorama Residences:

https://www.giovani.com.cy/projects/item/panorama-protaras

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία