Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Εμβληματικό έργο που αναβαθμίζει τουριστικό προφίλ



Σε πιλοτική φάση λειτουργεί σύντομα το εμπορικό κομμάτι του εμβληματικού έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας η οποία αναμένεται από τις αρχές του καλοκαιριού να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες.

Οι εικόνες από την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών είναι εντυπωσιακές, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θα αλλάξει την ακτογραμμή της περιοχής, αναβαθμίζοντας το τουριστικό προφίλ της Κύπρου, θα στηρίξει σημαντικά τις προσπάθειες για ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, ενώ η συνεισφορά του στην Οικονομία εκτιμάται γύρω στο €1 δις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το λιμενικό κομμάτι έχει ήδη παραδοθεί και λειτουργεί εμπορικά από την 1η Ιουνίου 2020, εξυπηρετώντας σκάφη αναψυχής μέχρι και 85 μέτρων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η κατασκευή του οικιστικού μέρους θα ολοκληρωθεί κατά φάσεις και σύντομα ολοκληρώνεται η κατασκευή των 35 πολυτελών επαύλεων.

Με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας εντάχθηκε στα λιμάνια περιορισμένης χρήσης που δίδει την ευκαιρία για υποδοχή και φιλοξενία μεγάλων κρουαζιερόπλοιων και μεγάλων σκαφών αναψυχής (Superyacht).

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023