Επιλογές για αγορά οικοπέδων από €40.000 στην Ευρύχου

  • Οικόπεδα ιδανικά για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας σε μία πευκόφυτη περιοχή με πανοραμική θέα, διαθέτει η Altamira Real
    Estate
  • Δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης μέχρι €50.000
     

Μία ευρεία γκάμα οικοπέδων κατάλληλα για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με πεύκα και άγρια βλάστηση, στην όμορφη κοιλάδα της Σολέας και πιο συγκεκριμένα στην γραφική κοινότητα της Ευρύχου, η οποία το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση, προσελκύοντας κυρίως Κύπριους αγοραστές.

Μάλιστα, η ένταξη της περιοχής στο αναθεωρημένο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών περιοχών, έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον για αγορά ακινήτων στην κοινότητα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Σχεδίου, νεαρά ζευγάρια και οικογένειες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οικονομική ενίσχυση ύψους μέχρι και €50.000 ώστε να μετεγκατασταθούν εκεί και να ανεγείρουν την μόνιμη κατοικία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κοινότητα της Ευρύχου αποτελεί το αγροτικό κέντρο της Σολέας, διαθέτοντας πολυάριθμες υπηρεσίες που εξυπηρετούν σχεδόν ολόκληρη την περιφέρεια. Παράλληλα, το γεγονός ότι βρίσκεται χτισμένη κατά μήκος της κοιλάδας του ποταμού Καρκώτη και περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση, καθιστά το τοπίο ειδυλλιακό σε συνδυασμό και με την αρχιτεκτονική των κτιρίων που παραμένει αναλλοίωτη.

Η περιοχή απολαμβάνει επίσης, πολύ καλές προσβάσεις καθώς βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την Λευκωσία και 30 χιλιομέτρων από το Τρόοδος. Την ίδια ώρα, η μελλοντική δημιουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Τροόδους αναμένεται ότι θα προσδώσει περαιτέρω δυναμική στην κοινότητα, καθώς θα καθιστά την πρόσβαση γρηγορότερη και ευκολότερη.

Επιπρόσθετα, η Ευρύχου προσελκύει ολόχρονα και το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών λόγω του Μουσείου Κυπριακού Σιδηρόδρομου που στεγάζεται στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό της κοινότητας. Μάλιστα, συγκεκριμένη μελέτη αναβίωσης της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής βρίσκεται ήδη στα σκαριά, γεγονός που αναμένεται ότι θα ενισχύσει επιπλέον την προσβασιμότητα από και προς την κοινότητα. Σημειώνεται ότι στην Ευρύχου δρομολογείται και η δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου για Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα που θα απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων και θα προσφέρεται για την διοργάνωση εξειδικευμένων εργαστηρίων και ημερίδων.


Τιμές που κυμαίνονται από €47.000 μέχρι €81.000
Μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy, δέκα συνολικά ακίνητα διατίθενται προς πώληση στην κοινότητα, σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €47.000 και φθάνουν μέχρι και τις €81.000. Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα ακίνητα σε τρισδιάστατη μορφή, μέσω της 3D πλατφόρμας που διαθέτει η Εταιρεία.

Τα ακίνητα προορίζονται κυρίως για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης καθώς και ιδιώτες και βρίσκονται σε μία πευκόφυτη περιοχή, προσφέροντας πανοραμική θέα. Όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα οικόπεδα βρίσκονται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από το κέντρο του χωριού, ενώ εφάπτονται ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζονται δύο ακίνητα με ενδεικτική τιμή τις €47.000. Το ένα έχει μέγεθος 522 τ.μ., ενώ το δεύτερο έχει έκταση 589 τ.μ. και συνολικό πρόσωπο περί τα 12 μέτρα.

Ξεχωρίζει ακόμη, ένα οικόπεδο με εμβαδόν 561 τ.μ. το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €48.000 και έχει συνολικό πρόσωπο περί τα 28 μέτρα. Στην ενδεικτική τιμή των €81.000 εντοπίζεται και ένα οικόπεδο έκτασης 1.011 τ.μ., ενώ στην ενδεικτική τιμή των €56.000 διατίθεται ακίνητο μεγέθους 624 τ.μ. και με συνολικό πρόσωπο περί τα 19 μέτρα.

Προνομιακά οικόπεδα που καταλήγουν σε αδιέξοδο
​​​​​​​Εντοπίζονται, παράλληλα, και δύο ακίνητα τα οποία καταλήγουν σε αδιέξοδο, ενώ διαθέτουν συνολικό πρόσωπο περί τα 20 μέτρα το καθένα. Το ένα έχει μέγεθος 597 τ.μ. και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €54.000, ενώ το άλλο έχει έκταση 660 τ.μ. και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €55.000.

Στην ιστοσελίδα της Εταιρείας διατίθενται και δύο γωνιακά γεωργικά οικόπεδα τα οποία πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €52.000 και €57.000 αντίστοιχα. Το πρώτο έχει έκταση 573 τ.μ. και το δεύτερο 635 τ.μ. ενώ παράλληλα, οικόπεδο μεγέθους 680 τ.μ. με πρόσωπο περί τα 19 μέτρα διατίθεται στην ενδεικτική τιμή €55.000.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι