Delfi Analytics: Νέα πλατφόρμα συλλογής και ανάλυσης δεδομένων

Η Delfi Partners and Company ανακοινώνει τη δημιουργία της νέας, καινοτόμας πλατφόρμας συλλογής και ανάλυσης δεδομένων «Delfi Analytics». Στόχος είναι η δημιουργία μιας κεντρικοποιημένης βάσης δεδομένων για την αγορά ακινήτων σε Ελλάδα & Κύπρο καθώς και η δημιουργία ενός κόμβου ψηφιακής καινοτομίας και πολυεπίπεδης ανάλυσης της κτηματαγοράς. 

Η πλατφόρμα Delfi Analytics (https://delfianalytics.com/) βασίζεται στη συλλογή πολύ μεγάλων όγκων δεδομένων και στην ανάλυση τους χρησιμοποιώντας προηγμένα συστήματα επιχειρηματικής ανάλυσης που αφορούν την ελληνική και κυπριακή κτηματαγορά. Βασικός σκοπός είναι η υποστήριξη στη λήψη σωστών, έγκυρων και έγκαιρων αποφάσεων, η ελαχιστοποίηση της αβεβαιότητας και η ανάδειξη πολύτιμων πληροφοριών. Παράλληλα, μέσα από το τμήμα ερευνών, παρέχεται η δυνατότητα  παρακολούθησης της ελληνικής και κυπριακής κτηματαγοράς μέσω της εκπόνησης ad-hoc ερευνών.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές, εταιρείες αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Managing Partner της Delfi Partners δήλωσε: «Η Delfi Partners & Company, έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων θα συνεχίσει να σχεδιάζει νέες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και να βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες, πάντα με γνώμονα την ποιοτική αλλά και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη της.»

Το τμήμα ερευνών της Delfi Analytics κυκλοφόρησε report στο οποίο παρουσιάζονται οι τάσεις που επικράτησαν στην Ελληνική αγορά ακινήτων το 2020, με ιδιαίτερη αναφορά στις ξένες επενδύσεις αλλά και στο πρόγραμμα για τη χρυσή βίζα. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο Greek Real Estate Market Report.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια