Πώς θα συνεχιστεί η αναβάθμιση της Λεωφόρου Λάρνακος στη Λευκωσία

InBusinessNews  07/01/2021 18:30
Πώς θα συνεχιστεί η αναβάθμιση της Λεωφόρου Λάρνακος στη Λευκωσία

Πώς θα συνεχιστεί η αναβάθμιση της Λεωφόρου Λάρνακος στη Λευκωσία

InBusinessNews  07/01/2021 18:30

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 θα ξεκινήσει η Β’ Φάση των κατασκευαστικών εργασιών του έργου αναβάθμισης της Λεωφόρου Λάρνακος.

RELATED ARTICLES

 

Η Β’ Φάση αφορά τις εργασίες μεταξύ της οδού Αγίου Δημητρίου και της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα, στη βορειοανατολική πλευρά της Λεωφόρου Λάρνακος, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν 7 εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της Β’ Φάσης, η Λεωφόρος Λάρνακος θα μονοδρομηθεί στο τμήμα όπου θα εκτελούνται οι εργασίες (μεταξύ της οδού Αγίου Δημητρίου και της Λεωφόρου Διγ. Ακρίτα), με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Σαλαμίνος. 

Ανάλογα με τις ανάγκες του εργοταξίου, θα μονοδρομείται επιπρόσθετα με την ίδια κατεύθυνση και το τμήμα από τη συμβολή Λεωφ. Λάρνακος – Βολονάκη μέχρι τη συμβολή Λεωφ. Λάρνακος- Αγίου Δημητρίου, εξασφαλίζοντας όμως την πρόσβαση στα παρόδια καταστήματα.

Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφ. Σαλαμίνος προς τη Λεωφ. Δ. Ακρίτα θα εκτρέπεται δια μέσου των οδών Αγίου Δημητρίου και Λεωφόρου Τζον Κέννεντυ. Ωστόσο, κατά τις ημέρες που θα μονοδρομείται μεγαλύτερο τμήμα της Λεωφ. Λάρνακος, από τη συμβολή Λεωφ. Λάρνακος – Βολονάκη μέχρι τη συμβολή Λεωφ. Λάρνακος- Λεωφ. Διγενή Ακρίτα, μέσω κατάλληλης σήμανσης θα εκτρέπεται η κυκλοφορία προς Διγενή Ακρίτα μέσω των οδών Σόλωνος Μιχαηλίδη και Μάρκου Δράκου, ενώ προς Λεωφ. Στασίνου θα εκτρέπεται μέσω των οδών Βολονάκη- Φωτεινού Πάνα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας