Altamira Real Estate: Όλα τα αγροτεμάχια διαθέσιμα τώρα σε τιμές ευκαιρίας

Με μοναδικές προσφορές υποδέχεται τη νέα χρονιά η Altamira Real Estate, διαθέτοντας προς πώληση όλα τα αγροτεμάχια που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιό της σε τιμές ευκαιρίας!

Κλείνοντας μια σειρά από επιτυχημένες εκστρατείες, η Εταιρεία επιλέγει να αποχαιρετήσει το 2020 με την μεγαλύτερη εκστρατεία που εγκαινίασε ποτέ, σε ότι αφορά τον αριθμό ακινήτων υπό προσφορά, παρέχοντας πληθώρα επιλογών σε όσους αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να επενδύσουν σε ακίνητα στις χαμηλότερες, μάλιστα, τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει, μέσα από την ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy, ανάμεσα σε περισσότερα από 500 αγροτεμάχια σε κάθε γωνιά της Κύπρου και σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €400.

Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου, αφορά ολόκληρα τεμάχια γης με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας, που προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να αναμένεται ότι θα είναι μεγάλο.

Η ζήτηση για τα εν λόγω τεμάχια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, κυρίως λόγω των πολύ πιο χαμηλών τιμών συγκριτικά με άλλες κατηγορίες ακινήτων, αλλά και λόγω της μη επιβολής ΦΠΑ κατά την αγορά τους. Παράλληλα, τα αγροτεμάχια παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την αγροτική γη για ανέγερση γεωργικών αποθηκών, εγκατάσταση συστημάτων εναλλακτικών πηγών ενέργειας, για καλλιέργεια, καθώς και για ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας στη βάση της εκάστοτε πολιτικής του κράτους.

Οι περισσότερες ευκαιρίες εντοπίζονται στην επαρχία Λευκωσίας με 157 αγροτεμάχια να είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση, ενώ ακολουθούν οι επαρχίες Πάφου, Λάρνακας και ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου με 129 και 126 αντίστοιχα και η επαρχία Λεμεσού με 96 τεμάχια.

Επισημαίνεται πως οι τιμές των αγροτεμαχίων της εκστρατείας είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές για το ακίνητο της επιλογής τους ίσες ή μεγαλύτερες της αναγραφόμενης τιμής. Χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα ενώ το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200.
 

Δειτε Επισης

Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών