REMU: Πουλά δύο εστιατόρια εκατ. ευρώ στο κέντρο της Λευκωσίας

Δύο εστιατόρια βρίσκονται ανάμεσα στα εμπορικά ακίνητα της πρόσφατης καμπάνιας της REMU, της Μονάδας Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.
 
Τα εστιατόρια βρίσκονται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της Λευκωσίας και πωλούνται έναντι €1.58 εκατ. και €1.65 εκατ. αντίστοιχα.

Η άμεση περιοχή των ακινήτων είναι η κύρια εμπορική περιοχή της Λευκωσίας, που αναπτύχθηκε με πολλά καταστήματα και κτήρια γραφείων.

Το ένα εστιατόριο, το οποίο πωλείται έναντι €1.58 εκατ. βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κτηρίου «Οδύσσεια», 60 μέτρα νοτιοδυτικά της Λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη, 15 μέτρα δυτικά της Κυριακού Μάτση και 380 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη.

Το ισόγειο έχει εμβαδόν 258 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο, μπαρ, αποθήκη, κουζίνα και προσβάσιμη τουαλέτα. Το μεσοπάτωμα έχει εμβαδόν 123 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο και τουαλέτες για τους επισκέπτες.

 
Το στοιχείο διαθέτει κεραμικό δάπεδο και παράθυρα με διπλά τζάμια, καθώς και κεντρικό σύστημα κλιματισμού τύπου VRV, καθώς και σύστημα ασφαλείας.
 
Με βάση μια τροποποιημένη άδεια διαίρεσης, το περιουσιακό στοιχείο έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης οδοστρώματος 116 τ.μ. στο μπροστινό μέρος του καταστήματος, έντεκα θέσεις στάθμευσης στο πρώτο υπόγειο, χώρο στάθμευσης για ΑΜΕΑ και αποθήκη LPG στο ισόγειο.

Το δεύτερο εστιατόριο, το οποίο πωλείται έναντι €1.65 εκατ. βρίσκεται επίσης στο ισόγειο του «Οδύσσεια», στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Λευκωσία.


Το ισόγειο του εστιατορίου έχει εμβαδόν 251 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο, αποθηκευτικό χώρο, μικρή κουζίνα και προσβάσιμη τουαλέτα. Το μεσοπάτωμα έχει εμβαδόν 135 τ.μ. και αποτελείται από ανοιχτό χώρο, τουαλέτες για επισκέπτες, αποδυτήρια, τουαλέτες προσωπικού με ντους, αποθήκη και κουζίνα.

 
Το ακίνητο διαθέτει κεραμικά δάπεδα και παράθυρα με διπλά τζάμια, καθώς και κεντρικό σύστημα κλιματισμού τύπου VRV, κασέτες οροφής, σύστημα εξαερισμού, σύστημα συναγερμού και πυρασφάλειας.
 
Με βάση μια τροποποιημένη άδεια διαίρεσης, το περιουσιακό στοιχείο έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός οδοστρώματος 157 τ.μ. στο μπροστινό μέρος του καταστήματος, έξι θέσεις στάθμευσης στο πρώτο υπόγειο, έξι θέσεις στάθμευσης στο δεύτερο υπόγειο, καθώς και χώρο στάθμευσης για ΑΜΕΑ στο δεύτερο υπόγειο.

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή