Limassol Blu Marine: Έργο σταθμός για την Κύπρο

Ο Όμιλος εταιρειών Λεπτός ανακοινώνει μία σημαντική εξέλιξη για τον τομέα ανάπτυξης γης και κατασκευών που, μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αποτελεί ισχυρή τόνωση για την οικονομία. 
 
Η εξέλιξη αφορά το έργο Limassol Blu Marine, μια μικτή ανάπτυξη, διεθνών προδιαγραφών, στο Δυτικό παραλιακό μέτωπο και ταυτόχρονα στο κέντρο της Λεμεσού.  Στην περιοχή που έχει γνωρίσει ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μεγάλες επενδυτικές προοπτικές. Σημειώνεται πως στο Δημοτικό σχέδιο ανάπλασης του κέντρου της πόλης και του Δυτικού παραλιακού μετώπου της Ακταίας Οδού περιλαμβάνεται η περιοχή της Μαρίνας Λεμεσού, το εμπορικό κέντρο My Mall, το Dubai World Cruise Terminal, το νέο golf και το -υπό κατασκευή- μεγαλύτερο Casino resort της Ευρώπης.
 
Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός αναθέτει την ανέγερση της πρώτης φάσης του Limassol Blu Marine, στην εταιρεία Lakis Georgiou Construction Ltd. Η Lakis Georgiou Construction Ltd και η τριαντάχρονη πείρα της σε ένα ευρύ φάσμα έργων όλων των τύπων, μεγέθους και πολυπλοκότητας, αποτελεί εγγύηση ποιότητας. Μέρος των εργασιών θεμελίωσης έχουν ήδη ολοκληρωθεί ενώ η πρώτη φάση του έργου πρόκειται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί εντός του 2022.  
 
Το έργο αποτελείται από γραφεία, κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων με απρόσκοπτή θέα στη θάλασσα. Η υπερυψωμένη είσοδος υποδοχής, με θέα τη Μεσόγειο, θα φιλοξενεί μια εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα υπερχείλισης 50μέτρων, ενώ η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά διαμορφωμένες βεράντες και κήπους, γυμναστήριο 200 τ.μ, παιδική χαρά, μπιστρό, λόμπι για τους ενοίκους και θυρωρείο. Οι ένοικοι του Limassol Blu Marine θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 τ.μ. πολυτελών εγκαταστάσεων χαλάρωσης και ευεξίας, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για θεραπείες, σάουνα, ατμόλουτρα και εσωτερική θερμαινόμενης πισίνα.
 
Η κατασκευή του έργου συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της κυπριακής οικονομίας μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και στον τομέα των υπηρεσιών. Το Limassol Blu Marine έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών και μεγάλου αριθμού αγοραστών πολυτελών διαμερισμάτων και στοχεύει στην καθιέρωση της περιοχής ως «Νέα Ριβιέρα της Ευρώπης», όπου θα εγκατασταθούν νέες κυπριακές αλλά και ξένες εταιρείες που ασχολούνται με την καινοτομία, την τεχνολογία, τα χρηματοοικονομικά κλπ.
 
Ο Όμιλος Λεπτός, με πρωταγωνιστικό ρόλο για περισσότερα από 60 χρόνια, έχει διεθνή παρουσία και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 75 χώρες. Δημιουργεί έργα υψηλής αισθητικής και κατασκευαστικής αρτιότητας, που προσφέρουν νέα πρότυπα ποιότητας ζωής και εργασίας.
 
 
Στιγμιότυπο από την υπογραφή του έργου Limassol Blu Marine με τον εργολάβο στις 18/11/2020.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης