Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Limassol Del Mar: Ορθώνεται στο απόλυτο ύψος του

Ολοκληρώνοντας την σκυροδέτηση και στον 27ο όροφο του τελευταίου κτηρίου, το πολυαναμενόμενο έργο Limassol Del Mar, ορθώνεται στο απόλυτο ύψος του. Το όραμα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του, με την τελική μορφή του να παίρνει σάρκα και οστά.

Οι εταιρίες της κοινοπραξίας, ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, είναι περήφανες για το αποτέλεσμα αποδίδοντας την επιτυχία στην ομάδα συντελεστών η οποία απαρτίζεται από  επαγγελματίες με διεθνή καταξίωση που άμεσα ή έμμεσα εργάζονται για το Limassol Del Mar.

Παρά τις όποιες δυσκολίες έφερε η πανδημία, το Limassol Del Mar βρίσκεται σε  πλεονεκτική θέση αφού η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του έργου εντός του 2021 είναι εξασφαλισμένη, και με μόνο 30 διαμερίσματα να παραμένουν προς πώληση η επιτυχία του είναι δεδομένη. Με την παράλληλη επιτυχία στις πωλήσεις και τις ενοικιάσεις του Εμπορικού μέρους του έργου «Plaza Del Mar», το Limassol Del Mar δικαίως συγκαταλέγεται από το περιοδικό «Country and Town House» στα 10 καλύτερα αναπτυξιακά έργα του κόσμου.

Το έργο ενισχύει την οικονομία του τόπου μέσω των επενδυτών αλλά και μέσω της εργοδότησης εκατοντάδων ανθρώπων για το σχεδιασμό και την κατασκευή του. Με την αποπεράτωση και λειτουργία του, το έργο θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες άμεσης και έμμεσης εργοδότησης. 

Όπως διαπιστώνεται μέσα από το επικαιροποιημένο βίντεο – timelapse, τα κτήρια πλησιάζουν στην ολοκλήρωση και των εσωτερικών χώρων με απόλυτο στόχο την άμεση παράδοση των διαμερισμάτων και των καταστημάτων στους ιδιοκτήτες τους το 2021.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η υλοποίηση του σχεδιασμού των εξωτερικών χώρων του έργου. Η διεθνούς φήμης εταιρεία, Cracknell, που εδρεύει στο Λονδίνο, ανέλαβε τον σχεδιασμό της δημιουργικής ιδέας πάνω στην οποία θα βασιστεί η διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων του έργου και έχει ως κύριο θέμα τη μεσόγειο.

Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Plaza Del Mar να απολαμβάνουν υψηλής αισθητικής εξωτερικούς χώρους που είναι συνώνυμοι με την απόλυτη μεσογειακή πολυτέλεια. Το όραμα της εταιρείας Cracknell για το Limassol Del Mar αποτυπώνει ξεκάθαρα την εικόνα της θάλασσας της Μεσογείου που απεικονίζεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια του σχεδιασμού, από την επιλογή των φυτών και το πλακόστρωτο ως την επιλογή και τοποθέτηση των επίπλων εξωτερικού χώρου, χρησιμοποιώντας καμπυλωτές γραμμές που παραπέμπουν στις γραμμές που σχηματίζει το νερό πάνω στην άμμο.

Το Plaza Del Mar, η μοναδική παραθαλάσσια εμπορική οδός της Λεμεσού, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της το 2021 για καταστήματα και χώρους εστίασης σ’ ένα εμπορικό χώρο που θα καλύπτει συνολικά 4,230m². Έχουν ήδη πωληθεί και ενοικιαστεί καταστήματα που θα φιλοξενήσουν επώνυμους διεθνείς οίκους μόδας. Πρόσφατα μάλιστα έχει ολοκληρωθεί και η συμφωνία που αφορά τη πώληση και διαχείριση του εστιατορίου και της καφετέριας.

Το πολυπόθητο Le Plaza Del Mar αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες στη κοσμοπολίτικη παραλιακή πόλη της Λεμεσού προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από της πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από διαμερίσματα πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, spa, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.
 
Παρακολουθείστε την εξέλιξη του έργου στο νέο βίντεο – timelapse
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023