Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

REMU: Δέκα διαμερίσματα από €85.000 (photos)

Συνολικά 22 είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο της REMU, της Μονάδας Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

To InBusinessNews επέλεξε και παρουσιάζει δέκα διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.
 
Οι τιμές των εν λόγω ακινήτων αρχίζουν από €85.000 και φτάνουν μέχρι τις €191.000.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Μανδριά, Πάφος - €85.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών «Zephyros Village 2», 1,2 χλμ βορειοανατολικά της παραλίας Μανδριών και 400 μέτρα νότια του κέντρου του χωριού.

 
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 67 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

 
Απολαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός ακάλυπτου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο, καθώς και της χρήσης της κοινόχρηστης πισίνας.

Διαθέτει κεραμικό δάπεδο και παράθυρα με διπλά τζάμια.
 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Τερσεφάνου, Λάρνακα - €85.000
Βρίσκεται στον τρίτο όροφο του "Paramount Gardens Resorts - Block A", στην οδό Κωνσταντίνου Καβάφη, 2,4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Κιτίου, 3,8 χιλιόμετρα δυτικά του Μενεού, 5,6 χιλιόμετρα δυτικά του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας και 7,5 χιλιόμετρα δυτικά της θάλασσας.

 
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 56 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα σκεπαστό μπαλκόνι 16τμ και ένα ακάλυπτο μπαλκόνι 143 τ.μ.

 
Το διαμέρισμα απολαμβάνει τη χρήση ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο και τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας.

Έχει εγκατεστημένα κεραμικά δάπεδα, παράθυρα με διπλά τζάμια και split unit.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Κισσόνεργα, Πάφος - €91.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του «Lenia Court» , 60 μέτρα από το δημοτικό σχολείο της Κισσόνεργας και 260 μέτρα νοτιοανατολικά του σταδίου της Κισσόνεργας.
 
Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 74 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι ιδιωτικό).
 
Διαθέτει παράθυρα με διπλά τζάμια, χωριστές μονάδες και κεραμικά πλακάκια.

Έχει το δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο και της κοινόχρηστης πισίνας.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Μενεού, Λάρνακα - €91.000
Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Block Ε στο «Rotos Residence Project», στην οδό Ακροπόλεως, νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού Μενεού, βόρεια του δρόμου Μενεού - Κιτίου και 2,5 χλμ. από τη θάλασσα.
 
Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 74 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με σαλόνι, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι en-suite) και ένα καλυμμένο μπαλκόνι 20 τ.μ.

 
Έχει εγκατεστημένα κεραμικά δάπεδα, διπλά τζάμια και χωριστές μονάδες κλιματισμού. Έχει επίσης το δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και απολαμβάνει τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Μανδριά, Πάφος - €92.000
Βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος κατοικιών "Agia Irini Beach Villas - Artemis A", 550 μέτρα νότια του κέντρου του χωριού και 1 χλμ βορειοανατολικά της παραλίας.
 
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 70 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
 
Το περιουσιακό στοιχείο απολαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης στο υπόγειο και μιας αυλής στο ισόγειο, καθώς και τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας.

 
Διαθέτει χωριστές μονάδες, κεραμικό δάπεδο και διπλά τζάμια.
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Αλεθρικό, Λάρνακα - €100.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Alethriko Village No1 Block A», την οδό Πενταδάκτυλου, 600 μέτρα βόρεια του κέντρου του χωριού Αλεθρικό, 300 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λάρνακας και 50 μέτρα πό τη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας.

 
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 93 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι en-suite) και ένα μπάνιο.
 
Το διαμέρισμα απολαμβάνει τη χρήση ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο και τη χρήση της κοινόχρηστης πισίνας. Έχει εγκατεστημένα κεραμικά δάπεδα, παράθυρα με διπλά τζάμια και χωριστές μονάδες.
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία - €107.000
Βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του «Kennedy Towers», στην οδό Ελευθερουπόλεως, 200 μέτρα δυτικά των κεντρικών γραφείων της Τράπεζας Κύπρου και 325 μέτρα νοτιοανατολικά της διασταύρωσης της Λεωφόρου Κένεντι και της οδού Εσπερίδων.
 
 
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 101 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Γερμασόγεια, Λεμεσό - €174.000
Βρίσκεται στο ισόγειο του «Semiramis Court - Block B», στην οδό Βολτέρου, 350 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Γεωργίου Α' και 330 μέτρα βορειοδυτικά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία.
 
Το περιουσιακό στοιχείο έχει εμβαδόν 115 τ.μ.
 
Αποτελείται από σαλόνι / τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, τουαλέτα επισκεπτών και δύο καλυμμένες βεράντες που μετατράπηκαν σε δωμάτια.
 
Έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης μιας αυλής 96 τ.μ. στο ισόγειο. Διαθέτει κεραμικά δάπεδα και χωριστές μονάδες.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στη Μέσα Γειτονιά, Λεμεσό - €178.000
Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου «Hadjicostantas», στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, 180 μέτρα νοτιοδυτικά της εκκλησίας του Απόστολου Ανδρέα και 260 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 100 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
 
 
Το περιουσιακό στοιχείο απολαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.
 
Διαθέτει παρκέ δάπεδο από laminate στα υπνοδωμάτια, κεραμικό δάπεδο στα μπάνια και δάπεδο από γρανίτη στα άλλα δωμάτια. Διαθέτει διπλά τζάμια με πλαστικούς κυλίνδρους και εγκατεστημένες διατάξεις για χωριστές μονάδες.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στη Μέσα Γειτονιά, Λεμεσό - €191.000
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου «Hadjicostantas».
 
Το ακίνητο έχει εμβαδόν 100 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

 
Το περιουσιακό στοιχείο απολαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο.

 
Διαθέτει παρκέ δάπεδο από laminate στα υπνοδωμάτια, κεραμικό δάπεδο στα μπάνια και δάπεδο από γρανίτη στα άλλα δωμάτια.

Ακόμα, διαθέτει διπλά τζάμια με πλαστικούς κυλίνδρους και εγκατεστημένες διατάξεις για χωριστές μονάδες.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης