GoGordian: Αξιοσημείωτη εμπορική επένδυση στην καρδιά της Λεμεσού

Με μια αξιοσημείωτη εμπορική επένδυση προχωρά άμεσα η GoGordian, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο προς πώληση ένα ακίνητο που βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες αρτηρίες της Λεμεσού και προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για εμπορική επένδυση υψηλών προδιαγραφών.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο, με αξία πώλησης €1,400,000 αφορά ένα τριώροφο κτήριο και βρίσκεται στην περιοχή Απ. Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό. Το κτήριο βρίσκεται κατά μήκος της Λεωφ. Αγίας Φυλάξεως, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού, 400 μέτρα νοτιοανατολικά της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.

Το κτήριο είναι σε άριστη κατάσταση και αποτελείται από ένα κατάστημα στο ισόγειο, δύο ορόφους και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Ο συνολικός εσωτερικός χώρος του ακινήτου με ανέρχεται στα 620τ.μ., με το ισόγειο και τον πρώτο όροφο να προσφέρουν συνολικό χώρο 230τ.μ. αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος όροφος διαθέτει εμβαδόν 160τ.μ.. Η συνολική έκταση γης του ακινήτου ανέρχεται στα 412τ.μ..

Το κτήριο είναι ιδανικό για εκθεσιακό χώρο ή γραφεία επιχειρήσεων ή καταστήματα. Το κτήριο είναι προς το παρόν κενό. Για αιτήσεις ενδιαφέροντος και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω ακίνητο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/2HywiS3

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα της GoGordian, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com.


 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης