Elbridge Dream Homes: Πολυτέλεια στη καρδιά της Λευκωσίας

Μια μοναδική οικιστική ανάπτυξη είναι υπό ανέγερση στη καρδιά της Λευκωσίας στην Έγκωμη. Με την ολοκλήρωσή της θα αποτελέσει μια ακαταμάχητη πρόταση για όσους επιλέγουν πολυτελή διαμονή, σε προνομιακή τοποθεσία. Το έργο Dream Home 23 της εταιρείας Elbridge Investments (Cyprus) Ltd ολοκληρώνεται σύντομα και ήδη μετρά τους πρώτους του θαυμαστές. 

Απογειώνοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας παραδοσιακά εύπορης περιοχής στην Έγκωμη, το πολυτελές αυτό συγκρότημα βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, της Ρωσίας, το Eleon Leisure Park, και το Ιατρικό Κέντρο Ευαγγελίστριας. Έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει και να ανταποκρίνεται σ’όλες τις ανάγκες των εκλεκτών ιδιοκτητών του. Η κεντρική του τοποθεσία συνδυάζει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας, σε κυβερνητικές υπηρεσίες, καταστήματα, γυμναστήρια, με παράλληλα ήσυχη και ασφαλή διαμονή.
 


Όροφο-διαμερίσματα πανόραμα
Αποτελείται από 5 πολυτελή, σύγχρονα, ευρύχωρα και μοντέρνα οροφοδιαμερίσματα των 3ων υπνοδωματίων, εκ των οποίων τα 4 διαθέτουν επιπλέον αυτόνομο δωμάτιο υπηρεσίας. Όλα τα οροφοδιαμερίσματα διαθέτουν υποδαπέδια θέρμανση, στεγασμένο χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, αποθήκη, ηλεκτρικά ρολά (electric shutters) στα υπνοδωμάτια, κρυφό κλιματισμό στο καθιστικό, κ.λπ.

 
 
Το πανόραμα που προσφέρει το 5ο οροφοδιαμέρισμα αποτελεί ίσως τον κυριότερο λόγο για το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για αγορά του. Οι υπερυψωμένοι υπόλοιποι 4 όροφοι προσφέρουν ασφάλεια, διακριτικότητα, και ένα ήρεμο χώρο διαμονής για οικογένειες και επαγγελματίες.

Διαχείριση έργου-Key persons
Το DREAM HOME 23, προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο ιδιοκατοίκησης κι αποτελεί ανάπτυξη σταθμό για την συγκεκριμένη περιοχή στη πρωτεύουσα. Την ανέγερση του εν λόγω συγκροτήματος αποπερατώνει η γνωστή εταιρεία για τη ποιότητα οικοδομής Sacoco Constructions Ltd. Τη διαχείριση της ανάπτυξης των έργων της Elbridge Investments (Cyprus) Limited υποστηρίζει η συμβουλευτική εταιρεία  KC Koukounis & Company Ltd.
 
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, https://dreamhome23.com.cy/ και για επικοινωνία η ομάδα πωλήσεων της Εταιρείας θα χαρεί να απαντήσει στο info@elbridge.com.cy ή μέσω τηλεφώνου στο +35722662682.
 

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου