GoGordian: Περιζήτητο οικιστικό ακίνητο σε προνομιούχα περιοχή της πρωτεύουσας

Επικεντρωμένη πάντα στις άμεσες ανάγκες της αγοράς για προσφορά επιλογών πρώτης κατοικίας για νεοσύστατες και όχι μόνο οικογένειες, η GoGordian περιλαμβάνει στο πλούσιο χαρτοφυλάκιό της, μια πλειάδα οικιστικών προτάσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις αγοραστικές δυνατότητες.

Ανάμεσα στις εν λόγω προτάσεις συγκαταλέγεται και ένα εκ των πιο περιζήτητων οικιστικών ακινήτων του χαρτοφυλακίου, που αφορά ένα διώροφο σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, κτισμένο σε δύο οικόπεδα στον Στρόβολο, με αξία πώλησης €1,550,000.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια εκ των πιο προνομιούχων περιοχών της πρωτεύουσας, αφού βρίσκεται πολύ κοντά, τόσο στις κύριες αστικές αρτηρίες που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης, όσο και στις αρτηρίες που οδηγούν άμεσα στην έξοδό της. 

Συγκεκριμένα, το ακίνητο εφάπτεται στην οδό Φώτη Πίττα στο βόρειο όριο και στην οδό Γυθείου στο δυτικό τους. Τα οικόπεδα είναι τοποθετημένα περίπου 250μ. βορειοανατολικά των κεντρικών εγκαταστάσεων της ATHK και 610μ. από το Λύκειο Δασουπόλεως. Τα δύο οικόπεδα στα οποία είναι κτισμένο το σπίτι έχουν συνολικό εμβαδόν 1376τ.μ. ενώ ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού αποτελείται από 550τ.μ. με επιπρόσθετα 93τ.μ. στεγασμένες βεράντες. Υπάρχουν επίσης ακάλυπτες βεράντες 13τ.μ. και ένα υπόγειο 83τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό και τραπεζαρία με ανοικτή διαρρύθμιση, κουζίνα, πλυσταριό, τουαλέτα και βεράντες, ενώ το πρώτο πάτωμα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με ενσωματωμένα μπάνια, το κύριο υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα, καθώς επίσης γραφείο και βεράντες. Το χαμηλότερο πάτωμα αποτελείται από το δωμάτιο υπηρεσίας, την αποθήκη και τον χώρο στάθμευσης. Διατίθεται επίσης εσωτερική αυλή στη μέση του σπιτιού. Η οικία έχει σχεδιαστεί από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Νεοπτόλεμο Μιχαηλίδη και ανακαινίστηκε πριν μερικά χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις για το εν λόγω ακίνητο στο https://bit.ly/30EYCsN.
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου