«Altamira Selection»: Επιλογές ακινήτων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας

Μεγάλα οικόπεδα σε ελκυστικές περιοχές της πρωτεύουσας, τα οποία συγκεντρώνουν σημαντικό ενδιαφέρον, τόσο για εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις, όσο και για ανέγερση πολυκατοικιών, έχει επιλέξει και παρουσιάζει η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate.
 
Τα τρία οικόπεδα που ξεχωρίζουν και διατίθενται προς πώληση μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy, προσφέρουν εξαιρετικές επενδυτικές δυνατότητες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για οικόπεδα της σειράς «Altamira Selection», τα οποία έχουν επιλεγεί από το εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων της Εταιρείας, καθώς βρίσκονται σε ιδιαίτερα περιζήτητες και ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στον Στρόβολο, την Αγλαντζιά και τους Άγιους Ομολογητές.
 
Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για υλοποίηση μεγάλων ιδιωτικών έργων, οικιστικού και εμπορικού χαρακτήρα, διαθέτοντας πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως ο υψηλός συντελεστής δόμησής τους, που σε κάποιες των περιπτώσεων φθάνει μέχρι και τους έξι ορόφους, αλλά και η πολύ καλή και μακροχρόνια απόδοση που μπορεί να εξασφαλίσουν στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες. Χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ως ιδανική επιλογή για επένδυση, τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, όσο και για ιδιώτες.
 
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως δεδομένης της έκτασης και τοποθεσίας τους, τα τρία οικόπεδα διατίθενται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από €580.000 και φθάνουν μέχρι και τις €650.000.
 
Μεγάλο εμπορικό οικόπεδο σε πολυσύχναστη περιοχή του Στροβόλου
Η πρώτη περίπτωση αφορά εμπορικό οικόπεδο που βρίσκεται στον Δήμο Στροβόλου, σε τοποθεσία όπου καταγράφεται έντονη κινητικότητα και εμπορικότητα. Διατίθεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €620.000 και διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης (160%).
 
Το ακίνητο, συνολικής έκτασης 772 τ.μ., εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη Εβ3 και βρίσκεται στην ενορία Αγίου Βασιλείου, μόλις 15 μέτρα από τη διασταύρωση των Λεωφόρων Καντάρας και Στροβόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λεωφόρος Στροβόλου αποτελεί εκ των κεντρικότερων εμπορικών δρόμων της πρωτεύουσας, προσελκύοντας καθημερινά υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ πρόκειται για περιοχή που χαρακτηρίζεται από εμπορική, κυρίως, ανάπτυξη, με μεγάλο αριθμό καταστημάτων. Χαρακτηριστικό της σημαντικής τοποθεσίας του ακινήτου, είναι, επίσης το γεγονός ότι σε απόσταση 700 μέτρων βρίσκεται το νέο κτήριο που στεγάζει το Τμήμα Φορολογίας, ενώ στα 200 μέτρα βρίσκονται οι νέες εγκαταστάσεις του  Υπουργείου Άμυνας.
 
Σημειώνεται ότι εντός του οικοπέδου υπάρχει ανεγειρόμενο κτήριο το οποίο, αν και θεωρείται απαξιωμένο, έχει υψηλό συντελεστή δόμησης (160%), κάτι που σημαίνει πως με τους κατάλληλους σχεδιασμούς μπορεί να αξιοποιηθεί και να αναπτυχθεί σε ένα εμπορικό εξαώροφο κτήριο μεικτής ή εμπορικής χρήσης.
 
Το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, θεωρείται ιδανικό για ανέγερση πολυκατοικίας που θα μπορεί να στεγάσει τα κεντρικά γραφεία εταιρειών, με τη δυνατότητα δημιουργίας καταστήματος ή χώρου υποδοχής στο ισόγειο.
 
 

 
Γωνιακό οικόπεδο στην Αγλαντζιά, κατάλληλο για μικτή χρήση
Σε μία δημοφιλή και με έντονη κινητικότητα περιοχή του Δήμου Αγλαντζιάς, πωλείται το δεύτερο ακίνητο, έκτασης 976 τ.μ. και με ενδεικτική τιμή €580.000. Το γωνιακό εμπορικό οικόπεδο ξεχωρίζει ιδιαίτερα για την τοποθεσία του, καθώς εφάπτεται της λεωφόρου Λάρνακος και της οδού Σταδίου, με συνολικό πρόσωπο περί τα 88 μέτρα. Πρόκειται άλλωστε για μία περιοχή που παρουσιάζει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση. Βρίσκεται, επίσης, πολύ κοντά  από το κολυμβητήριο Αγλαντζιάς καθώς και από διάφορες άλλες υπηρεσίες , όπως υπεραγορές, εστιατόρια, σχολεία και καφετέριες.
 
Σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου θεωρείται επίσης και η προσβασιμότητά του, τόσο προς το κέντρο της Λευκωσίας, όσο και προς τον αυτοκινητόδρομο.
Το οικόπεδο, διαθέτει τραπέζιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια και εμπίπτει εντός της πολεοδομικής ζώνης Εβ4. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο ιδιοκτήτη για ανέγερση τετραώροφου κτηρίου εμπορικής ή οικιστικής ή μικτής χρήσης. Σημειώνεται ότι το ακίνητο επηρεάζεται από απαλλοτρίωση εμβαδού περί τα 230 τ.μ..
 
Δεδομένου του αυξημένου αριθμού φοιτητών που διαμένουν στην περιοχή, λόγω και των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, το ακίνητο μπορεί επίσης, να αξιοποιηθεί για μεικτή χρήση όπως για την ανέγερση κτηρίου όπου θα λειτουργεί καφεστιατόριο ή μπαρ στο ισόγειο και στο οποίο θα υπάρχουν διαμερίσματα στους πάνω ορόφους.
 
 
Προοπτικές για ανέγερση 6οροφου κτηρίου στους Αγ. Ομολογητές
Με ενδεικτική  τιμή τις €650.000 και έκταση 543 τ.μ., το τρίτο οικόπεδο αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για οικιστική επένδυση στο κέντρο της Λευκωσίας. Βρίσκεται στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την πολυσύχναστη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη και περίπου 130 μέτρα μακριά από την Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή.
 
Εντός του ακινήτου υπάρχει ήδη ανεγειρόμενη ισόγεια κατοικία, στη θέση της οποία μπορεί να ανεγερθεί εξαώροφο κτήριο, δεδομένης και της πολεοδομικής ζώνης Κα2 στην οποία εμπίπτει το οικόπεδο, με συντελεστή δόμησης 160%. Ο χώρος θεωρείται επίσης, ιδανικός για ανέγερση πολυτελούς πολυκατοικίας με οροφοδιαμερίσματα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως  το οικόπεδο διαθέτει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται δημοσίου δρόμου. Αποτελεί μάλιστα στοιχείο μονοπωλίου, δεδομένης και της έλλειψης κενών οικοπέδων στην περιοχή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση, διευθετώντας άμεση ξενάγηση στο ακίνητο που επιθυμούν. Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. 
 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας