BidX1: Πώλησε ημιτελές συγκροτήματος διαμερισμάτων έναντι €1.23 εκ

Η εταιρεία επένδυσης ακινήτων BidX1, διεκπεραίωσε την πώληση οικιστικού οικοπέδου και ημιτελούς συγκροτήματος διαμερισμάτων στα Λατσιά, στη Λευκωσία, στην τιμή του €1.23 εκ. Η πώληση πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμας της BidX1 την περασμένη Πέμπτη και είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πώληση ακινήτου στην Κύπρο μέχρι σήμερα, σύμφωνα με γνώστες του χώρου.
 
Η παρτίδα αποτελείται από ημιτελές τριώροφο συγκρότημα 7 διαμερισμάτων και ένα οικιστικό οικόπεδο που εκτείνεται σε 2.554 τ.μ. Το πρώτο βρίσκεται σε γωνιακή θέση επί των οδών Χρυσοστόμου και Θράκης στην ενορία Αγίου Ελευθέριου στα Λατσιά, καθώς το οικιστικό οικόπεδο βρίσκεται στον απέναντι δρόμο. .
 
Ο επικεφαλής της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου που επίβλεψε τη διαδικασία της διαδικτυακής δημοπρασίας αναφέρει: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση μιας τόσο σημαντικής πώλησης, μέσω της διαδικτυακή πλατφόρμας της εταιρείας, καθώς αυτό αποδεικνύει ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις σημειώνουν όλο και μεγαλύτερη επιτυχία, με οφέλη τόσο για τους ενδιαφερόμενους πλειοδότες, όσο και για τους πωλητές ακινήτων.»
 
Το εν λόγω ακίνητο παρέχει στον επιτυχών πλειοδότη μια αξιόλογη ευκαιρία επένδυσης, καθώς στον επιπλέον χώρο που βρίσκεται δίπλα από το ημιτελές τριώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων, μπορεί να ανεγερθεί αντίστοιχου μεγέθους κτίριο, ενώ το οικόπεδο στον απέναντι δρόμο είναι σε ζώνη «Kα5» όπου ενδείκνυται άδεια για οικιστική ανάπτυξη. 
 
Ο κ. Ονησιφόρου πρόσθεσε επίσης πως αναμένονται εξίσου αξιόλογες πωλήσεις να ολοκληρωθούν πριν από το τέλος του έτους, σημειώνοντας: «Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα ακινήτων μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, από σπίτια και διαμερίσματα σε οικιστικές ζώνες καθώς και ακίνητα σε βιομηχανικές ζώνες ανάπτυξης. Μερικές από τις επιλεγμένες επενδυτικές ευκαιρίες της BidX1 είναι η πολυτελής οικία στα Καννάβια με επιφυλασσόμενη τιμή τις €500.000 και μια αποθήκη μίσθωσης στη βιομηχανική ζώνη Αραδίππου με επιφυλασσόμενη τιμή τις €900.000.»
 
Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ειδική διαδικτυακή δημοπρασία στις 10 Δεκεμβρίου για την πολυτελή οικία των πέντε υπνοδωματίων στα Καννάβια. Η εν λόγω οικία, αποτελούσε δημοφιλή προορισμό διακοπών τα τελευταία χρόνια, με τους προσωρινούς ενοίκους να μένουν κατενθουσιασμένοι  από τις εγκαταστάσεις, τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, την πισίνα και την εκπληκτική θέα.
 
Επιπλέον, περισσότερα από 60 ακίνητα σε όλη την Κύπρο περιλαμβάνονται στην επερχόμενη διαδικτυακή δημοπρασία της BidX1, στις 18 Νοεμβρίου.

 
Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες πρέπει να παρέχουν στοιχεία όπως ταυτότητα, απόδειξη διεύθυνσης, και μια προκαταβολή ανάλογα με την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της διαδικτυακής δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων, εντός 7 εργάσιμων ημερών.
 
Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com 
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης