REInvest: Μετεξέλιξη της εταιρείας Antonis Loizou & Associates

Ο κορυφαίος Όμιλος  διεθνούς εμβέλειας, Resolute Asset Management, που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων και μη-εξυπηρετούμενων δανείων, ανακοινώνει επίσημα την ολοκλήρωση της διαδικασίας μερικής εξαγοράς της εταιρείας Antonis Loizou & Associates και τη σύσταση νέας εταιρείας με το όνομα REInvest (www.reinvest.com.cy). H νέα εταιρεία επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στον τομέα της πώλησης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, ιδιοκτησιών και έργων τόσο στην κυπριακή αγορά όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές οπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

Η δημιουργία της REInvest ξεκίνησε το 2018 όταν η Resolute Asset Management προχώρησε στη διαδικασία εξαγοράς του μεγαλύτερου ποσοστού μετοχών της εταιρείας Antonis Loizou & Associates, ως αποτέλεσμα της ανάγκης της Κυπριακής αγοράς για υπερσύγχρονες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, ιδιοκτησιών και έργων. Η REInvest αποτελεί προϊόν της εν λόγω εξαγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Antonis Loizou & Associates άφησε ένα σημαντικό στίγμα στην εγχώρια αγορά ακινήτων, εξυπηρετώντας, εδώ και δεκαετίες, πελάτες λιανικής, εταιρικούς αλλά και θεσμικούς επενδυτές, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες που εξειδικεύονται στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης και πώλησης ακινήτων.

Κληθείς να σχολιάσει, ο κ. Αλέξης Θωμά, Partner και Country Head της Resolute Asset Management στην Κύπρο ανέφερε σχετικά: «H REInvest συστάθηκε για να καλύψει μια άμεση ανάγκη της αγοράς να διαχειριστεί ένα τεράστιο όγκο διαθέσιμων ακινήτων, μετά την κάθετη ανάπτυξη του ευρύτερου τομέα στο νησί. Το όραμα της REInvest είναι να προσφέρει δυναμικές λύσεις στους πελάτες της που αφορούν τη διαχείριση και πώληση ακινήτων,  έχοντας πάντα στο επίκεντρό της τον εκσυγχρονισμό, τις  ηγετικές τεχνολογικές λύσεις, τη διαχείριση και ανάλυση στοιχείων, και τον μετασχηματισμό ολόκληρης της αγοράς με νέες προσεγγίσεις και τεχνολογικές αναβαθμίσεις».
Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της REInvest περιλαμβάνει την πώληση και ενοικίαση ακινήτων, τη διαχείριση ιδιοκτησιών, είτε αυτό αφορά το ακίνητο είτε τους ενοίκους, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ή/και συγκεκριμένων έργων.

Καταληκτικά, ο κ. Θωμά ανέφερε ότι επιχειρησιακός στόχος της REInvest είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον τομέα, εξελίσσοντας ταυτόχρονα τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε ένα αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων που βασίζονται στον επαγγελματισμό, την πολύχρονη εμπειρία αλλά και τη χρήση όλων των προηγμένων τεχνολογιών που είναι σήμερα διαθέσιμες στην αγορά ακινήτων.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα