Μαρίνα Λάρνακας: Ανεπηρέαστο το χρονοδιάγραμμα

InBusinessNews  27/10/2020 16:50
Μαρίνα Λάρνακας: Ανεπηρέαστο το χρονοδιάγραμμα

Μαρίνα Λάρνακας: Ανεπηρέαστο το χρονοδιάγραμμα

InBusinessNews  27/10/2020 16:50
Ανεπηρέαστο παραμένει το χρονοδιάγραμμα που ήταν προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο 2020, για υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας, σημειώνει σε γραπτή ανακοίνωση του το Υπουργείο  Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

RELATED ARTICLES


 
Το Υπουργείο στην ανακοίνωση του αναφέρεται σε πρόσφατα δημοσιεύματα σε σχέση με το έργο ανάπτυξης της περιοχής λιμένα και μαρίνας Λάρνακας και διευκρινίζει ότι «το αρχικό χρονοδιάγραμμα για υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης που ήταν προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο 2020 παραμένει ανεπηρέαστο. Οι διαδικασίες για ένα έργο τέτοιου μεγέθους, είναι αναμενόμενα πολύπλοκες και αντιμετωπίζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας κατά νου τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος».
 
Το Υπουργείο Μεταφορών «βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη Νομική Υπηρεσία, την οποία ευχαριστεί για την καθοδήγηση της στην ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επιπρόσθετα, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Αρχή Λιμένων Κύπρου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μίσθωσης του λιμανιού και για την ομαλή παράδοση του λιμένα στον ιδιώτη επενδυτή, σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης, η οποία θα υπογραφεί».
 
Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών εκφράζεται «ικανοποίηση για την καλή συνεργασία με τον ιδιώτη επενδυτή, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και προσβλέπει σε μια μακροχρόνια συμβατική σχέση που θα αποφέρει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία της Λάρνακας αλλά και στην οικονομία του τόπου γενικότερα».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας