Levante Residences: Κυριαρχεί η πολυτέλεια στον Ποταμό Γερμασόγειας

Αν όχι το μεγαλύτερο, σίγουρα το εντυπωσιακότερο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, Levante Residences παραδόθηκε πρόσφατα από την Imperio.

Το έργο κυριαρχεί στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας με την επιβλητικότητά του, που αποτυπώνεται στην έκταση της κατασκευής και στην αρχιτεκτονική του μοναδικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Invel: Οι τέσσερις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Κύπρο

Ο προσανατολισμός του και η κατασκευή του νέου οικιστικού έργου της Imperio είναι τέτοια, ώστε τα διαμερίσματα να εκμεταλλεύονται την εκπληκτική θέα που παρέχει το σημείο. Κάθε κατοικία διαθέτει υψηλής ποιότητας τελειώματα, ενώ εντός του συγκροτήματος, ο όμορφος κήπος και η εντυπωσιακή πισίνα δένουν αρμονικά με τη συνολική ανάπτυξη.
 

Διαβάστε ακόμα: Καζίνο: Έμφαση στους VIP Ισραηλίτες

 


Η υπεύθυνη Interior Architect του έργου Χριστίνα Κυπρή, περιγράφει τη διαμόρφωση του πολύχρωμου κήπου του Levante Residences:
«Από την πρώτη κιόλας ματιά, το Levante Residences σου συστήνεται με τα μωβ χρώματα από τις πολυάριθμες βουκαμβίλιες που φιλοξενεί ο εξωτερικός ανθώνας του, ενώ δίπλα στην είσοδο στέκονται τα καταπράσινα κυπαρίσσια, αναδεικνύοντας το ύψος των κτηρίων. Μπαίνοντας στον χώρο του έργου, τα χίλια διαφορετικά φυτά του κήπου του με τα έντονα χρώματα σε προσκαλούν να σταθείς και να τον απολαύσεις. Η εύοσμη μυρσινιά σε καλωσορίζει, ενώ το μονοπάτι που οδηγεί στη νεαρή ελιά περιτριγυρίζεται από επτά διαφορετικά είδη κυπριακών φυτών και λουλουδιών, που δημιουργούν έναν εκπληκτικό συνδυασμό πράσινων και μωβ αποχρώσεων, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων».

Διαβάστε ακόμα: Γ. Καμπανέλλας: Στόχος οι επενδύσεις από τη Νοτιοανατολική Ασία

Σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από την παραλία και την τουριστική περιοχή, το Levante Residences διαθέτει πλήθος ανέσεων στη γειτονιά του, όπως super markets, gourmet εστιατόρια και πολυτελή καταστήματα.


Το Levante Residences διαθέτει κατοικίες τριών υπνοδωματίων προς ενοικίαση, με όλα τα διαμερίσματα να είναι πλήρως επιπλωμένα και έτοιμα για κατοίκιση.

Η επιβλητική νέα οικιστική ανάπτυξη της Imperio δίνει νέα μορφή στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας, αφού ξεχωρίζει έντονα από τα γειτονικά νεόδμητα έργα, όχι μόνο με την αισθητική υπεροχή του αλλά και ως προς την περίοπτη θέση στην οποία βρίσκεται.
 

Δειτε Επισης

Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS