Ακίνητα συνολικής αξίας €3,3 εκ. πωλήθηκαν μέσω της πρόσφατης διαδικτυακής δημοπρασίας της BidX1

Μια ακόμα επιτυχημένη διαδικτυακή δημοπρασία ακινήτων διεξήγαγε στην Κύπρο η εταιρεία πώλησης επενδυτικών ακινήτων BidX1, μέσω της οποίας περισσότεροι από 100 πλειοδότες συμμετείχαν στη διαδικασία που συγκέντρωσε το συνολικό ποσό των €3,3 εκ. από την πώληση 26 ακινήτων   
 
565 προσφορές από πλειοδότες καταγράφηκαν σε πραγματικό χρόνο, στο πλαίσιο των διαφανών διαδικασιών της διαδικτυακής δημοπρασίας που περιλάμβανε επενδυτικές ευκαιρίες οικιστικών και εμπορικών ακινήτων σε  Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Ελεύθερης Αμμοχώστου, συμπεριλαμβανομένων ακινήτων με προοπτική ανάπτυξης. Οι προσφορές και οι τελικές τιμές πώλησης κάθε ακινήτου προβάλλονται στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus).    
 
Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοπρασίας της 8ης Οκτωβρίου καταγράφουν υψηλά επίπεδα ρευστότητας στην αγορά για επενδυτικές ευκαιρίες. Κατά την πρόσφατη δημοπρασία πωλήθηκαν ακίνητα συνολικής αξίας €3,3 εκ., ενώ η ρευστότητα στην πλατφόρμα άγγιξε σχεδόν το διπλάσιο ποσό, φτάνοντας τα €6,57 εκ. Σύμφωνα με τη BidX1, αυτό αποδεικνύει τον αυξημένο δείκτη ζήτησης που καταγράφεται στην αγορά, και ο οποίος συνυπολογίζεται από τις υψηλότερες προσφορές κάθε ανεπιτυχούς πλειοδότη, που αντιπροσωπεύει το ποσό που ήταν πρόθυμος να επενδύσει για αγορά ακινήτου.  
 
Λαμβάνοντας υπόψη τα εν λόγω αποτελέσματα, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει επιπρόσθετη διαδικτυακή δημοπρασία αυτή την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα, για να υποβάλουν την προσφορά τους.
 
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοπρασίας της 8ης Οκτωβρίου, ο Επικεφαλής της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου ανέφερε: «Οι πωλήσεις μας τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και της τελευταίας εβδομάδας φανερώνουν μια επαναλαμβανόμενη θετική ανταπόκριση της αγοράς σε σχέση με την προσέγγιση μας στον τομέα της πώλησης ακινήτων. Συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο, μαζί με  πρωτοποριακά τεχνολογικά εργαλεία, προχωράμε μπροστά στο μέλλον του κλάδου ακινήτων.» Ο κ. Ονησιφόρου τόνισε εκ νέου τη σπουδαιότητα της ψηφιοποίησης του κλάδου των ακινήτων, κάτι που επανέλαβε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Ακινήτων στη Λευκωσία.
 
Για να συμμετέχουν στη δημοπρασία της ερχόμενης Τετάρτης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/cyprus), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και αποδεικτικό διεύθυνσης, και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.
 
Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, μπορείτε να καλέσετε στο 22 000380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com.

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte