Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

BidX1: Νέα Σπίτια από €70.000 - €560.000

Για τις 8 Οκτωβρίου έχει οριστεί η νέα ψηφιακή δημοπρασία της BidX1, στην οποία προσφέρονται οικιστικά ακίνητα με επιφυλασσόμενη τιμή από €70.000 έως και €560.000. 
Τα ακίνητα βρίσκονται σε Λευκωσία και Πάφο.
 
  
Πολυτελής έπαυλη στο Στρόβολο

Με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €560.000, πωλείται διώροφη έπαυλη πέντε υπνοδωματίων στο Στρόβολο. Το ακίνητο, συνολικής έκτασης 1,225 τ. μ. περιλαμβάνει επίσης ιδιωτική πισίνα και κήπο.
Εκτείνεται περί τα 450 τ. μ. εσωτερικού χώρου εντός δύο γειτνιαζόντων οικοπέδων με συνολική έκταση. Το ακίνητο βρίσκεται περί το 1χιλ. Βορειοδυτικά του σταδίου ΓΣΠ, περί τα 730 μέτρα Νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και περί τα 740 μέτρα Νοτιοανατολικά του Αμερικάνικου Ιατρικού Κέντρου. Εκτείνεται περί τα 490 τ. μ. σε εσωτερικούς χώρους, 30 τ.μ. καλ. βεράντες, 30 τ.μ. ακάλ. βεράντες, 35 τ.μ. καλ. χώρος στάθμευσης, εντός δύο οικοπέδων με συνολική έκταση τα 1,225 τ. μ.
 
 

 
Σπίτι στο Αυγόρου από €70.000
Προς πώληση διατίθεται ισόγεια κατοικία δυο υπνοδωματίων στο χωριό Αυγόρου της επαρχίας Αμμοχώστου με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €70.000. Το σπίτι βρίσκεται εντός μεγάλου τεμαχίου γης. Η κατοικία διαθέτει εμβαδόν 60 τ.μ. εσωτερικών χώρων, εντός οικιστικού χωραφιού με εμβαδόν 2,114 τ.μ. Βρίσκεται περί τα 500 μ. από το κέντρο της κοινότητας Αυγόρου, περί τα 7,5 χιλ. από τον κύριο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας (Α3) και περί τα 10 χιλ. από την νέα Μαρινα Αγίας Νάπας.
 
 


  
Σπίτι στα Λατσιά έναντι €180.000
Με επιφυλασσόμενη τιμή τις €180.000 πωλείται ημι-Ανεξάρτητη κατοικία τριών-υπνοδωματίων εντός του Δήμου Λατσιών στη Λευκωσία. Το ακίνητο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 165 τ.μ.  και περί τα 29 τ.μ. καλυμμένων βεραντών. Το σπίτι βρίσκεται στην ενορία Αγίου Ελευθέριου, κοντά στο Λύκειο Λατσιών. Η Κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 2009.

 


  
Διώροφη έπαυλη στην Πέγεια
Με επιφυλασσόμενη τιμή τις  €170.000 πωλείται υπό ανακαίνιση ανεξάρτητη διώροφη έπαυλη πέντε υπνοδωματίων στην Πέγεια. Το σπίτι διαθέτει πισίνα και απρόσκοπτη θέα στην θάλασσα.
Το ακίνητο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 225 τ.μ, και έχει ανεγερθεί σε τεμάχιο με εμβαδόν 1.696 τ.μ. Βρίσκεται 2 χιλ. νοτιοανατολικά από το Coral bay. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από οικιστικές μονάδες όπως εξοχικές κατοικίες και κενά τεμάχια γής. Το κτήριο έχει ανεγερθεί το 2005.

 
 
Μερίδιο οικιστικού χωραφιού με υπό ανάπτυξη οικίες
Με επιφυλασσόμενη τιμή τις €290.000 πωλείται μερίδιο οικιστικού χωραφιού, το οποίο περιλαμβάνει οικιστική ανάπτυξη με 4 κατοικίες υπό ανέγερση. Εκδόθηκε πολεοδομική άδεια για την ανέγερση 18 κατοικιών, η οποία έληξε. Εκτείνονται περί τα 115 τ.μ. εσωτερικούς χώρους η κάθε κατοικία εντός τεμαχίου 5,338 τ.μ. από συνολικά 6,432 τ.μ. (83% Μερίδιο). Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αυγόρου. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστικές μονάδες όπως κατοικίες αλλά και οικιστικά τεμάχια γης.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης