GoGordian: «Στέγη στα Μέτρα σου» με 37 ακίνητα

Με ένα νέο ανταγωνιστικό οικιστικό χαρτοφυλάκιο που αφορά σπίτια, διαμερίσματα, επαύλεις και οικιστικά οικόπεδα, η GoGordian επιστρέφει δυναμικά, διαθέτοντας στην αγορά συνολικά 37 ακίνητα για όσους ψάχνουν στέγη στα δικά τους μέτρα. 

Το οικιστικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει επιλεγμένα ακίνητα σ’ ολόκληρη την Κύπρο, με αξία προσιτή στις ανάγκες και στις ποικίλες αγοραστικές δυνατότητες όλων όσων ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε μια νέα κατοικία.

Συγκεκριμένα, στον κατάλογο περιλαμβάνονται 10 σπίτια/επαύλεις, 6 διαμερίσματα και 21 οικιστικά οικόπεδα. Τα 10 σπίτια/επαύλεις, η αξία των οποίων κυμαίνεται μεταξύ €182,000 - €1,850,000, βρίσκονται σ’ ολόκληρη την Κύπρο, με τη Λευκωσία να φιλοξενεί 3 όπως και τη Λεμεσό, την Πάφο 2 και 1 φιλοξενείται στην πόλη της Λάρνακας, και της ελεύθερης πόλης της Αμμοχώστου, αντίστοιχα.

Παράλληλα, τα 6 συνολικά διαμερίσματα έχουν διαχωριστεί ισάριθμα σε δύο πόλεις, τη Λευκωσία και την Πάφο, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από €105,000 - €1,100,000.

Τέλος, τα 21 οικιστικά οικόπεδα, η αξία των οποίων κυμαίνεται μεταξύ €40,000 - €1,100,000 διατίθενται στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στην Πάφο και στην Λάρνακα.

Όλα τα ακίνητα της νέας προσφοράς «Στέγη στα Μέτρα σου» είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της GoGordian στη διεύθυνση https://gogordian.com/lp/residential-properties/. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εν λόγω προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης