Realtor Cyprus: Καινοτομία στην αγορά ακινήτων μέσω Buyer Match.

Στην σημερινή εποχή, ο κλάδος του real estate βρίσκεται στην πιο εξελιγμένη του μορφή, χάρη στην τεχνολογική πρόοδο και στις εφαρμοσμένες της δυνατότητες. Η αποτελούμενη από επιστήμονες της πληροφορικής και συμβούλους ακίνητης περιουσίας, ομάδα της πλατφόρμα του Realtor.com.cy εκμεταλλεύτηκε τις εν λόγω δυνατότητες και παρέχει στους πελάτες και στους συνεργάτες της το εργαλείο του Buyer Match. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να δώσει λύση σε προβλήματα αναφορικά με τις περιορισμένες λίστες, να δώσει ώθηση στη δημιουργία νέων και αποδοτικών συνεργασιών –εξοικονομώντας χρόνο και πόρους- και να ενισχύσει την ψηφιακή προώθηση ακινήτων.  

Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ο μεσίτης είναι σε θέση να ανταποκρίνεται επιτυχώς κάθε αίτημα πελάτη και να συμβάλει στην ικανοποίηση του τελευταίου. Αυτό σημαίνει ότι αιτήματα όπως: διαμέρισμα προς ενοικίαση στη Λεμεσό, βίλα προς πώληση στην Αμμόχωστο, ενοικίαση γραφείου στην Λευκωσία, αγορά διαμερίσματος στη Λάρνακα κλπ, δεν μένουν αναπάντητα, όσο μικρή ή περιορισμένη και να είναι η λίστα του εκάστοτε επαγγελματία, καθώς με μία απλή αναζήτηση μέσω της υπηρεσίες του Buyer Match στην πλατφόρμα του Realtor Κύπρου (Cyprus), βρίσκει το υπό αιτήματος ακίνητο στη λίστα κάποιου συναδέλφου του και ξεκινά την παρακάτω διαδικασία.

Τι είναι το Buyer Match
Το Buyer Match είναι ένα ψηφιακό εργαλείο, το οποίο εισήχθη στην αγορά ακινήτων από την πλατφόρμα του Realtor.com.cy και αποτελεί μία καινοτόμο ιδέα στον χώρο του real estate. Δημιουργήθηκε, εξ ολοκλήρου, από την ομάδα των προγραμματιστών της πλατφόρμα, σε συνεργασία με πολύπειρους επαγγελματίες του χώρου των ακινήτων, οι οποίοι κατανοούν πλήρως τις ανάγκες και τις ανησυχίες της αγοράς. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εργαλείο αντιστοίχισης πελατών – ακινήτων. Μέσω αυτού, ο μεσίτης μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα του ζητηθεί από τον πελάτη, καθώς δεν χρειάζεται να περιοριστεί μόνο στη δική του λίστα. Αντιθέτως, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου που επιθυμεί, ανατρέχει σε λίστες άλλων μεσιτών προκειμένου να βρει το ακίνητο που αιτήθηκε από τον πελάτη του. Στη συνέχεια, στέλνει ‘Αίτημα Συνεργασίας’ στον μεσίτη, στον οποίο ανήκει η λίστα και εάν και ο δεύτερος το αποδεχτεί, ολοκληρώνεται η συνεργασία τους.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται ένα ευρύ πλέγμα συνεργασίας με αποτελέσματα την άμεση ανταπόκριση, την εξοικονόμηση χρόνου, την αποτελεσματικότητα και την ολοκλήρωση συμφωνιών.

Παράδειγμα
Δανειζόμαστε, προς χάρη του ακόλουθου παραδείγματος, τον Μεσίτη (Μ1), ο οποίος δραστηριοποιείτε στην Λεμεσό και λαμβάνει ως αίτημα από έναν πελάτη την εύρεση ενός διαμερίσματος με 4 υ/δ, βεράντες και 2 wc. Ωστόσο, στη λίστα του δεν υπάρχει κάποιο ακίνητο που να πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, οπότε και ανατρέχει μέσω της πλατφόρμα, στις λίστες άλλων μεσιτών, προκειμένου να αναζητήσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση. Όντως, το ακίνητο αυτό βρίσκεται στη λίστα του Μεσίτη 2 (Μ2). Αφού σιγουρευτεί για τα ζητούμενα χαρακτηριστικά, με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο, μπορεί να του στείλει ‘Αίτημα Συνεργασίας’, το οποίο ο Μ2, μπορεί είτε να το αποδεχτεί είτε να το απορρίψει. Το αίτημα αυτό, συνοδεύεται από αυτοματοποιημένα μηνύματα, τα οποία αναφέρουν τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, τους οικονομικούς όρους της σύναψης συνεργασίας (ο μεσίτης συμπληρώνει το αντίστοιχο ποσοστό), τα στοιχεία του πελάτη και τα στοιχεία των μεσιτών.

Αξίζει να σημειωθούν δύο σημεία, αρχικά, ο πελάτης έρχεται σε επαφή μόνο με τον μεσίτη στον οποίο απευθύνθηκε εξ αρχής και δεύτερον, ο Όμιλος του Realtor Globally, δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση στη μεταξύ τους συμφωνία. Ο Όμιλος κατέχει τον ρόλο μίας ‘μηχανής αναζήτησης’, μεταξύ μεσιτών και ακινήτων.

Με αυτόν τον τρόπο, το Realtor Κύπρου (Cyprus) έφερε στην σύγχρονη πραγματικότητα την παραδοσιακή αξία της συνεργασίας, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και επισπεύδοντας τις διαδικασίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Buyer Match στην ιστοσελίδα της πλατφόρμα, https://realtor.com.cy/buyer-match.

Εγγραφτείτε στο Realtor.com.cy και ανακαλύψτε όλα τα εργαλεία και τις πηγές που θα αναβαθμίσουν την προώθηση των ακινήτων σας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://realtor.com.cy/why-to-register. Εξοικονομείστε χρόνο, διευρύνεται το πελατολόγιο σας και αυξήστε τις ολοκληρωμένες συμφωνίες σας.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση