G&P Lazarou: Σε ηλεκτρονική δημοπρασία 22 ακίνητα

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία θα τεθεί στις 25 Σεπτεμβρίου από την G&P Lazarou αριθμός ακινήτων από όλη την Κύπρο. Πρόκειται για την τρίτη ηλεκτρονική δημοπρασία της εταιρείας και στον κατάλογο των ακινήτων που θα δημοπρατηθούν περιλαμβάνονται τεμάχια γης/οικόπεδα, οικίες και επαγγελματικοί χώροι από τη Λευκωσία, τη Λεμεσό και τη Λάρνακα. 
 
Σε πρώτη φάση, στον κατάλογο έχουν ενταχθεί 22 ακίνητα, ενώ μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία, ο αριθμός των ακινήτων ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τα 30.  περιλαμβάνονται
 
Το πιο ακριβό ακίνητο της λίστας αποτελεί ένα μεγάλο, παραθαλάσσιο οικόπεδο στο χωριό Άγιος Θεόδωρος της επαρχίας Λάρνακας. Η τιμή πώλησης του αρχίζει από 1.350.000. Το οικόπεδο βρίσκεται 30 μέτρα από την παραλία. Έχει άμεση πρόσβαση σε δρόμο ενώ βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και 10 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο.

 
Δεύτερο σε σειρά κατάταξης βάσει της τιμής είναι ένα οικόπεδο στον Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία, του οποίου η τιμή θα ξεκινήσει από τις €620.000. Το οικόπεδο, έκτασης 623 τ.μ. βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Γρίβα Διγενή και Κ. Ασωπίου, 500 μ. νοτιοανατολικά του Υπουργείου Οικονομικών. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία, super market, εστιατόρια και καφετέριες και  προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Η ευρύτερη περιοχή αποτελείται από εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις.


Αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή και ένα μεγάλο οικιστικό οικόπεδο 7610 τ.μ.  στα Περβόλια, επαρχία Λάρνακας, για το οποίο η δημοπρασία θα ξεκινήσει από τις €450,000. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του χωριού και τις παραλίες Φάρος και Περβόλια.


Πιο φθηνό ακίνητο στη λίστα αποτελεί ένα οικόπεδο 391 τ.μ. στη Σιά, στη Λευκωσία, το οποίο πωλείται έναντι €25.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια υπό ανάπτυξη κατοικημένη περιοχή, 3 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο.


Στην ίδια περιοχή στη Σιά πωλείται άλλο ένα οικόπεδο 780 τ.μ. έναντι €45.000.


Με τιμή έναρξης τις €285,000 πωλείται εμπορικό γραφείο  σε κτήριο στην περιοχή Τρυπιώτη στο κέντρο της Λευκωσίας. Το γραφείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο στο κτίριο "Hawai Residence". Το γραφείο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, τουαλέτες και μια μικρή κουζίνα, ενώ έχει και χώρο στάθμευσης.


Στην ίδια πολυκατοικία, "Hawai Residence"  πωλείται επίσης κατάστημα. Το ακίνητο πωλείται με τιμή έναρξης τις €110,000.

 

Στον ίδιο κατάλογο περιλαμβάνεται και διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην περιοχή Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία. Η τιμή έναρξης του ακινήτου υπολογίστηκε σε €90.000. Το ακίνητο
βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός τριώροφου κτιρίου, κοντά σε super market, εστιατόρια κ.α.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των ακινήτων ΕΔΩ 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Σοβαροί κίνδυνοι για οικονομία αν κλιμακωθεί η ένταση-Οι ανησυχίες και τι φοβίζει τον επιχειρηματικό κόσμο
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
FDI screening: Διαφωνίες και δυστοκία συναίνεσης για το πλαίσιο ελέγχου άμεσων ξένων επενδύσεων
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Συναγερμός και για την οικονομία... Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο Κεραυνός-Καθησυχαστικές οι διαπιστώσεις
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων